penisbreuk seksstandjes

Maak meer van je seksleven

Wil jij ook meer genieten tijdens de seks en meer maken van je seksleven? Dan hebben we enkele heerlijke tips voor je! Of je nu kort of lang(er) bij elkaar bent het is zeer zeker de moeite waard om ze eens uit te proberen!

Laten we beginnen bij het voorspel


* Ga tegenover elkaar zitten, dicht bij elkaar. Alsof je elkaar gaat zoenen. Als de een uitademt, ademt de ander in. Ga zo een paar minuten door tot je jezelf helemaal rustig voelt worden.
* Creëer dan samen met je lover een sexuele droom. Hij bedenkt de eerste zin, jij de tweede, hij de derde en jij de vierde. Zo kom je tot een opwindend verhaal waar ieder zijn eigen draai aan geeft.
* Nu is het tijd voor de blinddoek. Blinddoek elkaar om beurten, ongeveer een kwartier lang. Degene die niet geblinddoekt is, verrast de ander. Bijvoorbeeld door hem/ haar spannende hapjes te voeren, te masseren of te likken.
* Ga dicht tegenover elkaar zitten en masturbeer terwijl de ander toekijkt. Dit is niet alleen heel opwindend, je leert ook direct wat jouw partner fijn en lekker vind. Vind je het eng, doe het dan in het donker. Of leg je hand over de zijne als hij masturbeert en andersom.
* Ga met je tong over alle erogene delen van je partner. En nee, dat zijn niet alleen de vagina of penis. Erogene zones van de man zijn: binnenkant van de arm, knieholte, nek, oorlel, kuiltje tussen nek en schouder. Erogene zones van de vrouw zijn: oren, wangen, hals en nek, borsten, middel, billen, handen, binnenkant dijen en knieholte.
* Experimenteer met verschillende smaken, temperaturen en texturen tijdens de orale seks. Denk aan koud water, warme koffie en ijs. Ga niet te extreem: alles wat onprettig voelt in je mond, voelt bij hem of haar ook niet fijn.

Speel met standjes
* Leer je bedpartner wat je lekker vindt. Kies een paar standjes en leidt je partner telkens naar het volgende standje toe. Je partner zal het leuk vinden dat jij de touwtjes in handen hebt!
* Ga uit van je favoriete standje en verzin hoe je hem anders kunt maken door minimale veranderingen. Hoe voelt het standje zittend of staand? Wat gebeurt er als jullie de rollen omdraaien (jij boven, hij onder). Wat gebeurt er als je je been net wat anders legt? Experimenteer en leer!
* Fijn ter afwisseling: spreek met je partner een ‘stootpatroon’ af. Dus bijvoorbeeld eerst vijf keer langzaam, dan vijf keer wat steviger, gevolgd bij een diepe stoot.

Optimaliseer je orgasme
* De meeste vrouwen komen niet klaar als hun clitoris niet aangeraakt wordt. Vraag je partner daar tijdens de seks op te letten, of help jezelf en handje.
* Als je voelt dat je bijna klaar gaat komen, stop je even met de seks. Kortom: stel je orgasme uit, hoe vaker je dat doet, hoe beter je orgasme dan zal zijn.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.