penisbreuk seksstandjes

Maak aftrekken weer geweldig: 5 tips

Ben je tijdens het voorspel maar wat aan het aanrommelen en weet je niet zo goed hoe je hem lekker aftrekt? Deze vijf tips zorgen ervoor dat je partner optimaal geniet.

Pijpen is het nieuwe aftrekken!

Vrouwen zijn niet meer bang om een man met hun mond te verwennen. Vroeger was pijpen nog taboe, nu staat het bovenaan het voorspellijstje. Daarmee is het aftrekken een beetje ondergesneeuwd en wordt het een beetje onderschat. Met deze tips kun je snel aan de trek.. ehh, slag. Gebruik voldoende glijmiddel en heb vooral veel plezier!

Tip 1: Melkmeisje
Gebruik bij deze manier allebei je handen om zijn penis te ‘melken’. Plaats je handen boven elkaar om de penis en laat deze van wortel tot eikel op en neer glijden. Doe dit steeds sneller en sneller, totdat hij klaarkomt.

Tip 2: Schroeven
Met je ene hand houd je de penis onderaan stevig vast, met de andere maak je een ronddraaiende beweging naar boven, alsof je een dop van een flesje draait. De eikel krijgt zo van jouw handpalm de extra aandacht die hij verdient.

Tip 3: Ringetje
Maak een rondje van je duim en wijsvinger (varieer met de grootte) en laat de penis er doorheen glijden. Doordat je niet je hele hand gebruikt, is de druk op zijn jongeheer minder groot, waardoor de climax wat wordt uitgesteld.

Tip 4: Vuur maken
Je hebt vast weleens gezien hoe je vroeger vuur maakte, met een stokje tussen beide handen en dan draaien maar. Dit doe je ook met de penis van je partner. Smeer je handen in met glijmiddel en leg ze -met je pinken aan de buitenkant- aan weerszijden van zijn penis. Begin vervolgens met wrijven, alsof je vuur wilt maken. Je beweegt je handen in tegenovergestelde richting langs zijn schacht. Vergeet ook de eikel niet over zijn bol te wrijven!

Tip 5: Wervelwind
Pak zijn penis stevig vast met je duim wijzend naar zijn eikel. Beweeg je hand naar boven terwijl je langzaam een draaiende beweging maakt. Bovenaan je handpalm over de eikel laten glijden. Het is belangrijk dat er contact blijft tussen jouw hand en zijn genotsknots, dus blijf hem vasthouden terwijl je je hand draait, om vervolgens dezelfde draaibeweging naar beneden te maken. Het klinkt wat moeilijk, maar even oefenen en hij is als was in je handen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.