Luxe op reis met je kroost: huur een vakantienanny in

Zon, zee en stress: door als ouders met je kinderen op vakantie te gaan, kom je niet altijd helemaal tot rust. Daarom is er de vakantienanny: de verlossende engel die ook in het buitenland op je kinderen past. En da’s eigenlijk best fijn, mits je het kunt betalen. Want goedkoop zijn de vakantienanny’s niet, vertelt RTL Boulevard.

Genieten

Tegenwoordig is een gezinsvakantie niet meer alleen voor het gezin. Ouders die op vakantie willen uitrusten zonder achter hun kinderen aan te rennen, kunnen een oppas inhuren. Die maakt het namelijk mogelijk om te kunnen genieten van je welverdiende vakantie, terwijl hij of zij omkijkt naar je kinderen.

Grote zus

Nanny-makelaar Marleen van Doremalen koppelt honderden gezinnen met een reisoppas. “Het heeft te maken met de veiligheid en rust die een nanny een gezin kan bieden. Zo ervaart de hele familie een fijne vakantie.” Een travel nanny is getuige van al je mooie vakantiemomenten, maar ouders kunnen ook bepalen wanneer ze de oppas wel of niet inzetten. “Bepaalde klanten willen niet dat de nanny heel veel deel uitmaakt van de reis, maar er zijn ook klanten die ze als grote zus zien.”

Duur grapje

Goedkoop is het niet. want naast de vlucht en het verblijf moeten ook de maaltijden en een uursalaris worden betaald. Reisjournalist Liesbeth Rasker: “Het starttarief begint bij tien euro per uur, maar het loon is heel wisselend per oppas. Bedenk wel dat je iemand voor 24 uur per dag inhuurt, dus dat tikt lekker aan. Het is zeker niet goedkoop en het zijn vaak tweeverdieners die dit kunnen (terwijl eenoudergezinnen qua drukte en stress waarschijnlijk harder toe zijn aan een nanny..) Het is een luxeproduct, maar als je het geld hebt: geniet er dan van.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!