love is thicker than water

Love is Thicker Than Water

De feelgood film ‘Love Is Thicker Than Water’ van regisseur Ate de Jong en de Britse regisseur Emily Harris gaat op donderdag 31 augustus in release in Nederland. De release wordt verzorgd door Just Film Distribution.  Deze film ging reeds in première tijdens het Nederlands filmfestival.

Love is Thicker Than Water

‘Love is Thicker Than Water’ werd aansluitend geselecteerd voor verschillende internationale filmfestivals. Na een mooie tour over de wereld landt de film nu weer op Nederlandse bodem. Ook in onder andere de Verenigde Staten, Engeland, China, het Midden-Oosten en Australië zal ‘Love is Thicker Than Water’ komend half jaar een bioscooprelease krijgen.

Twee geliefden verbonden door passie

Een verhaal zo oud als de tijd, of minstens zo oud als Shakespeare: twee geliefden met elkaar verbonden door passie, maar van elkaar verwijderd door hun afkomst, opleiding en een kapotte pot pindakaas. Arthur en Vida wonen in het hedendaagse London en worden smoorverliefd op elkaar. Maar Vida’s welgestelde familie en haar Joodse intellectuele opvoeding botsen genadeloos met Arthur’s arbeidersachtergrond en zijn no-nonsense opvoeding in het rauwe Wales.
Speels geanimeerde tussenscenes en een soulvolle score voegen een extra dimensie toe aan deze memorabele en bijzonder hartverwarmende romantische film.

Bekijk hier de trailer LOVE IS THICKER THAN WATER.

Met in de hoofdrol

Met in de hoofdrollen Johnny Flynn (Genius, Song One), Lydia Wilson (Star Trek Beyond), Ellie Kendrick (Games of Thrones), Henry Goodman en Juliet Stevenson.
Regie: Ate de Jong & Emily Harris
Producent: Barnsbury Pictures Ltd / Mulholland Pictures BV
Release: 31 augustus 2017

Herinnert u zich deze nog?

Op de radio is er een tune “Herinnert u zich deze nog?”  met liedjes uit de oude doos. Toen ik ging googlen naar de tekst ‘Love is Ticker Than Water’, kwam meteen het lied van Andy Gibb naar voren. Of er enig verband is met de film, kon ik niet meteen vinden. Maar dat liefde zo doorzichtig is, maar ook zo stevig moet zijn door dik en dun en met golven op en neer gaat, dan hoort bij de liefde in het algemeen. Om alvast in de stemming te komen voor de film, volgt hier het lied en de tekst van Andy Gibb.

https://youtu.be/dqCmGQKmGnw

Love is higher than a mountain
Love is thicker than water
You are this dreamers only dream
Heaven’s angel, devil’s daughter
Say, my mind, should I go with her on silent nights
She’ll drive me crazy in the end
And I should leave this paradise
But I can’t leave her
while I need her more than she needs you
That’s what I’m living for

Read more: Andy Gibb – Love Is Thicker Than Water Lyrics | MetroLyrics

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.