Love & Happyness event voor classy singles en couples

Op initiatief van Colourful Business organiseert Love & Happyness Events het Love & Happyness event 2011 op 28 mei in het Theater aan de Schie te Schiedam.

Op dit evenement geven top specialisten uit het binnen- en buitenland trainingen, lezingen, masterclasses en workshops over liefde, geluk, flirten en daten voor classy singles en couples. Gedurende dit evenement kunt u meer dan 500 classy singles en couples ontmoeten, veel te weten komen over liefde, daten en flirten en de Love & Happyness Award winnen.

Het evenement eindigt met een live optreden. Dit geheel in de bruisende ambiance van Theater aan de Schie te Schiedam. Meer info vindt u op: www.loveandhappyness.com

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?