Love Badges maken openingszin op singles events overbodig

PARSHIP.nl, dé datingsite voor hoogopgeleiden, introduceert samen met Badge2Match een unieke vorm van matchmaking op singles events: Love Badges. Deze interactieve badges laten singles direct weten of zij bij elkaar passen: is er een match, dan licht de badge op in dezelfde kleur. De matches worden gemaakt op basis van een vooraf ingevuld profiel. De openingszin is hierdoor overbodig: stap direct op de persoon af bij wie jouw badge in dezelfde kleur oplicht en vind jullie gezamenlijke interesse!

Love Badges
De interactieve Love Badges zorgen voor een leuke en gemakkelijke manier om contact te maken met andere singles op een singles feest of evenement. Singles die matchen hebben overeenkomende interesses, dus altijd een goed gespreksonderwerp! De badges werken in een straal van 5 meter en gebruiken verschillende kleuren om verwarring te voorkomen.

Love Events
Het gebruik van deze badges heeft zich bewezen als netwerktool op zakelijke congressen en evenementen. In de Verenigde Staten worden de badges al in diverse steden gebruikt op singles events. Badge2Match en PARSHIP lanceren dit unieke concept voor singles events nu ook in Nederland onder de naam: Love Events. 

Deze evenementen zijn dé nieuwe manier om op een leuke en ongedwongen wijze face-to-face singles te ontmoeten met dezelfde interesses. Directeur Joost de Jager van PARSHIP zegt hierover: “Wij zien het als een mooie aanvulling op online daten voor singles.” Het eerste Love Event vindt plaats in april 2012 en wordt een interactief en gezellig event met de Love Badges, acts en muziek. “Op een unieke en ongedwongen manier kunnen singles anderen ontmoeten!”, aldus Onno Bos van Badge2Match. Leden van PARSHIP krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan het Love Event.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?