klompen

Lotte vindt nieuwe liefde na boer Tom

Toen Lotte uit Boer zoekt Vrouw door boer Tom aan de kant werd gezet kon de blondine opnieuw beginnen met haar zoektocht naar de liefde. Maar daar is ze nu in geslaagd want tijdens de wintersport heeft ze een leuke nieuwe vlam ontmoet.

In het geheim single

,,Ik vond hem meteen leuk”, vertelt Lotte over het moment dat ze Lennart in een skihut ontmoette. Er was één probleem: omdat Boer Zoekt Vrouw nog te zien was op tv, kon Lotte niet vertellen dat ze nog single was.

Naar huis

,,Eenmaal thuis dacht ik: Ik ga niet iemand laten lopen die zo leuk is”, zegt ze tegen de KRO. Lotte stuurde Lennart een berichtje via internet. ,,Daarna was de uitzending te zien waarin Tom mij naar huis stuurde en konden we eindelijk afspreken.”

Gelukkig samen

De boerendochter laat los dat ze ‘alles leuk vindt’ aan haar nieuwe liefde. ,,We kunnen goed met elkaar praten en we denken over veel dingen hetzelfde. Hij is bijvoorbeeld ook ambitieus en speelt ook hockey. Soms lijkt het wel eens too good to be true. Maar we zijn gewoon echt heel gelukkig samen.”

Boer Tom, die maar liefst 1.808 liefdesbrieven ontving, koos in Boer Zoekt Vrouw uiteindelijk voor Rimke uit Friesland. Hun liefdesavontuur duurde niet lang. Allemaal weer happy single. Behalve Lotte dan!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!