Lodding is het nieuwe daten

Lodding, een afkorting van ‘Long Distance Dating’, wint aan populariteit dankzij online datingsites. Voor de liefde moet je wat over hebben, en dus zijn heel wat singles bereid om een afstand af te leggen in de hoop de ware tegen te komen. 

Uit een onderzoek in opdracht van de Britse transportsite Best Value Fares bleek dat singles gemiddeld veertig kilometer wilden rijden voor een eerste date. Sommigen zagen er zelfs geen graten in om 120 kilometer of meer te rijden.

Het succes van ‘lodding’ komt voort uit online daten en sociale netwerksites, waarbij je makkelijker in contact komt met potentiële liefdeskandidaten die verder weg wonen. Voorspeld wordt dat we in 2011 nog meer zullen vertrouwen op onze auto en het openbaar vervoer om de liefde op afstand een kans te geven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?