linda en john de mol

Linda en John bedreigd en afgeperst

Dat het leven van de rich and famous lang niet altijd over rozen gaat blijkt vandaag weer eens. Geen Amerikaanse taferelen maar afpersingsnieuws van Hollandse bodem. John en Linda de Mol worden al een jaar bedreigd en afgeperst. Dat meldde de politie eerder vandaag. Vanavond wordt er om 20.30 aandacht aan de zaak besteedt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Geen commentaar

De politie laat weten dat miljardair John de Mol wordt afgeperst en zijn zus Linda bedreigd. Dit gebeurt waarschijnlijk door meerdere personen en van een van de daders is een compositietekening gemaakt die vanavond op tv zal worden getoond. Zowel de politie als John en Linda willen op dit moment allebei geen commentaar geven.

Schijnwerpers

Een leven in de schijnwerpers heeft ook zo zijn voordelen.  Zo liet Linda de Mol eerder deze week nog weten zich wel eens te generen als ze in haar woonkeuken stond die net zo groot is als de gemiddelde huiskamer van een doorsnee gezin. En welke bijstandsmoeder zou nou niet eens een dag, week of maand in de dure schoenen van Linda willen staan? Precies.

Tol

De tol die deze roem eist is natuurlijk in het geheel niet grappig. Een jaar lang bedreigd worden en intussen je werk goed blijven doen, je kinderen proberen af te schermen en naar buiten toe je gezicht in de plooi houden, het lijkt ons een pittige opgave. Met deze wetenschap staat er niemand meer te springen om door het leven te gaan als Linda de Mol en is het leven van een Hollandse celeb ineens een stuk minder aantrekkelijk geworden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!