tips spannend voorspel

Linda de Mol aangedaan door roddel vreemdgaan

De geruchten over een affaire van haar vriend Jeroen Rietbergen zijn Linda de Mol niet in de koude kleren gaan zitten. De blondine vertelt in de nieuwste editie van tijdschrift Linda openhartig over wat de roddels met haar hebben gedaan.

Privé in Weekend

Zelf deelde Linda eerder dat ze vindt dat Sylvie van der Vaart meer persoonlijke zaken naar buiten mag brengen, in plaats van enkel haar glamoureuze kant te laten zien. Nu stelt de blondine dat ze zelf ook graag haar privéleven voor zich houdt, maar wil naar aanleiding van berichten in roddelblad Weekend toch delen hoe ze de commotie die hierop volgde heeft ervaren.

Dit doet dat met me

Weekend schreef vorige maand dat Jeroen een affaire heeft gehad met voormalig realityster Renée Gunning. Zowel Jeroen als Linda hebben ontkend dat hij een scheve schaats heeft gereden. “Ik wil eerlijk vertellen wat zo’n verhaal met je doet”, reageert Linda nu in de editorial van Linda. “Heel veel vrouwen maken dit soort situaties mee, maar het is net even lulliger als heel Nederland je kent en meteen zijn mening klaar heeft.”

Afgunst

De presentatrice heeft gemerkt dat lang niet iedereen het beste met haar voorheeft. “Ze vinden het (zo lijkt het als je de reacties leest) heerlijk te merken dat bij de vrouw bij wie alles altijd lijkt te lukken, de boel in elk geval privé ook eens lekker misgaat”, blikt ze terug.

Bron: Entertainment

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!