Vind jij foute mannen ook woest aantrekkelijk en blijf er tegen beter weten in als een blok voor vallen? Nou als iemand je begrijp is het Linda de Mol wel. Volgens de presentatrice hebben ze een bijna magische aantrekkingskracht.

Hoe fouter, hoe stouter

Dat schrijft ze in het tijdschrift LINDA. Behalve dat ze op een haast magische manier aantrekkingskracht op je uit weten te oefenen staat fout blijkbaar ook voor spannend. Hoe fouter, hoe stouter. “En ja hoor, ook ik ben wel eens gevallen voor een foute man, al was dat gelukkig iedere keer meer een fling dan een serieuze relatie.”

Engelse playboy

“Zo heb ik een fling gehad met een bizar rijke Engelse playboy. Heel erg verwend, niet vies van een snuifje coke en best behoorlijk fout met zijn Mercedes Sport en Yves Saint Laurent-hemden. Maar wat heb ik het leuk gehad.”

Keerzijde

Maar dat kent volgens De Mol ook een keerzijde. “Knetterende ruzies, goedmaakseks, het heeft weinig met echte liefde te maken. Het is eerder een verslaving en gelukkig ben ik nooit langdurig verslaafd geraakt, want god, wat kun je er verschrikkelijk ongelukkig van worden.” Meer weten over waarom vrouwen foute mannen daten? Kijk dan snel verder.