voorkom relatievragen feestdagen

Liever winkelen dan seks

Meer dan de helft van de vrouwen met een relatie vindt winkelen meer bevredigend dan seks.  Heeft deze voorkeur mogelijk te maken met hoog blijvende aantal single lady’s, die ook liever winkelen?

Zes keer

Het onderzoek naar dit onderwerp is uitgevoerd door een televisiezender onder 2.000 Britse vrouwen. De gemiddelde Britse vrouw denkt zes keer per week aan winkelen. Aan seks denkt ze daarentegen gemiddeld maar vier keer per week.

De ondervraagde vrouwen winkelen per keer zo’n anderhalf uur. Hun partners zeggen zich al na een uur te gaan vervelen, al zeggen de vrouwen te merken dat hij er na een half uur al genoeg van heeft.

Ruzie

Een derde van de winkeltochtjes met de partner eindigt in ruzie. Zo’n 70 procent van de ondervraagde vrouwen probeert dat te voorkomen door tijdens het winkelen iets te gaan drinken of eten, of door hem seks te beloven.

Een kleine 45 procent van de vrouwen gaat dan ook liever winkelen met een vriendin of een familielid. Veertig procent van de vrouwen zegt echter het liefs alleen te winkelen. Zo’n 23 procent neemt nog liever haar kinderen mee dan haar man en slechts 16 procent gaat het liefst met haar man winkelen.

Schoenen

Tevens blijkt uit het onderzoek dat één op de tien gekochte kledingstukken ongedragen in de kast blijft hangen. Negen procent van de vrouwen draagt zelfs een derde van wat ze kopen helemaal nooit. Een derde van de vrouwen heeft minimaal drie paar schoenen die ze nooit dragen en een vijfde heeft drie ongebruikte handtassen.

Een kwart van de ondervraagde vrouwen voelt zich regelmatig schuldig over het bedrag dat ze uitgeven aan winkelen. Acht procent baalt er van dat ze iedere keer als ze winkelen geld uitgeven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.