Liever met vrienden dan met kids op vakantie

Nederlanders gaan liever met vrienden op vakantie dan met de kinderen. Bij de Ieren, Noren en Franse komen de kinderen wel op de eerste plaats.

Zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van een online reisbureau onder 8.500 consumenten in 21 landen. Een strandvakantie is bij de meerderheid van de reizigers wereldwijd veruit favoriet. Meer dan de helft van de ondervraagden is van plan dit jaar een vakantie op het strand te boeken. In 2011 lag dat percentage nog op 45 procent.

Als het om reisgezelschap gaat kiest 22 procent van de Nederlanders voor een vakantie met vrienden, tegenover 15 procent met de kinderen. Ieren, Noren en Fransen gaan juist graag op vakantie met hun kinderen. Het gemiddelde in Europa dat het nageslacht op de eerste plaats zet als reisgezelschap ligt op 27 procent.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?