Liever jaar geen seks dan zonder internet

Veel mensen blijken niet zonder internet te kunnen leven, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Twintig procent van de ondervraagden leeft liever een jaar zonder seks dan zonder internet.

Tien procent van de ondervraagden zou het liever een jaar zonder auto dan zonder internet doen en zeven procent zou liever een jaar niet douchen dan een jaar zonder internet leven.

Dat blijkt uit een onderzoek dat de Boston Consulting Group hield onder 20.000 mensen in 20 landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Japan. In elk van de landen werden 1.000 mannen en vrouwen ondervraagt, zo schrijft de Daily Mail.

Van de ondervraagden zou ruim 80 procent zou liever fastfood opgeven, 15 procent zou een jaar geen koffie drinken en 73 procent zou het sporten opgeven, als ze maar online kunnen blijven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?