weinig seks

Liever een opgeruimd huis dan een lekkere vrijpartij

Eén op de drie mensen hecht meer waarde aan een structureel opgeruimd huis dan op vakantie gaan, een avondje uit of seks hebben met de partner. Dit blijkt uit onderzoek waarvoor 3500 mensen ondervraagd werden. 36 procent van de respondenten noemt het hebben van een net huis als hun nummer één prioriteit, gevolgd door op vakantie gaan met 34 procent.

Bijna een vijfde van de ondervraagden vindt seks in het dagelijks leven het belangrijkst, zo meldt The Telegraph. De meeste mensen vinden een puinhoop in huis nog irritanter dan vastzitten in een file of in de wacht staan tijdens een telefoongesprek.

Schoonmaken

De vrouwen die meededen aan het onderzoek maakten gemiddeld zeventien uur per week hun huis schoon. Sommige van hen denken dat hun man niets aan het huishouden doet, terwijl anderen gokken dat hun man ook minstens zes uur in de week schoonmaakt.

Volgens de onderzoekers is er nog steeds sprake van genderstereotypering. Bijna de helft van de mannen vindt het hun taak om het vuilnis buiten te zetten. 38 procent van de mannen vindt strijken daarentegen meer een vrouwentaak.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.