gelukkig zijn

Liefdeslessen: je haalt ze uit deze films!

We weten het heus… de clichés uit romantische komedies zijn ontelbaar, maar ze zijn toch heerlijk om naar te kijken! Gelukkig houd je er ook wat zinnigs aan over, want deze films zitten vol met levenslessen waarvan je daadwerkelijk wat kan leren. Dit zijn de zes leukste romantische komedies die je samen met je kersverse lover (of bestie) kan bingewatchen en zelfs iets van kan leren.

De leukste en leerzame romantische komedies

De wereld van romantische komedies staat op ons lijf geschreven en genieten we intens van. Hoe oppervlakkig, voorspelbaar of cliché deze genre ook is, ze geven ons een hoop levenslessen mee over de liefde waar je serieus wat aan hebt.

1. My Best Friend’s Wedding

Deze 90’s film gaat niet alleen over liefde, maar voornamelijk over vriendschap. Julianne staat op het punt haar beste vriend zijn bruiloft te verstoren, omdat ze er na jaren achter is gekomen verliefd op hem te zijn. In plaats van voor haarzelf te kiezen, bedenkt ze net op tijd dat een beste vriend het meest waardevol is wat er bestaat.

2. The Break-Up

Een romantische komedie met Jennifer Aniston heeft ons nooit teleurgesteld en ook deze film staat op ons favorietenlijstje. De realistische komedie gaat over een jaloers koppel dat diep van binnen weet niet voor elkaar bestemd te zijn. Deze film is hilarisch en vol met ongemakkelijke momenten, maar wel ontzettend leerzaam.

3. La La Land

Hoewel La La Land een musical is en dus geen realistische romantische komedie, kan je er zeker levenslessen uithalen. Totdat het einde kwam bleef het verhaal redelijk vaag. La La Land gaat over koppel dat dol op elkaar is, maar hun eigen prioriteiten en dromen niet opzij willen zetten voor de liefde en daar een weg in proberen te vinden. Best realistisch, toch?

Singlessite.nl Gidsen

 

4. The Proposal

Je eigen gevoelens verschuilen achter je baan en status op de werkvloer? Sandra Bullock kon deze rol in The Proposal als geen ander waarmaken. Een relatie hebben voor de schijn verandert in een echte relatie zonder dat ze het doorhebben. Zou ze haar bindingsangst aan de kant zetten en de bruiloft doorzetten om in Amerika te blijven?

5. Friends With Benefits

Uit dit rijtje kon de film Friends With Benefits natuurlijk niet ontbreken. Een afspraak waar gevoelens uitgesloten worden? Daar moet je nooit aan beginnen en dat hebben Justin Timberlake en Mila Kunis aan ons bewezen.

6. How To Lose A Guy in 10 Days

Twee mensen die met elkaar in contact komen maar een tegenovergestelde afspraak hebben lopen? Dat gaat gegarandeerd verkeerd… Of toch niet?

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam