Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gelukkig zijn
11 augustus 2019

Liefdeslessen: je haalt ze uit deze films!

We weten het heus… de clichés uit romantische komedies zijn ontelbaar, maar ze zijn toch heerlijk om naar te kijken! Gelukkig houd je er ook wat zinnigs aan over, want deze films zitten vol met levenslessen waarvan je daadwerkelijk wat kan leren. Dit zijn de zes leukste romantische komedies die je samen met je kersverse lover (of bestie) kan bingewatchen en zelfs iets van kan leren.

De leukste en leerzame romantische komedies

De wereld van romantische komedies staat op ons lijf geschreven en genieten we intens van. Hoe oppervlakkig, voorspelbaar of cliché deze genre ook is, ze geven ons een hoop levenslessen mee over de liefde waar je serieus wat aan hebt.

1. My Best Friend’s Wedding

Deze 90’s film gaat niet alleen over liefde, maar voornamelijk over vriendschap. Julianne staat op het punt haar beste vriend zijn bruiloft te verstoren, omdat ze er na jaren achter is gekomen verliefd op hem te zijn. In plaats van voor haarzelf te kiezen, bedenkt ze net op tijd dat een beste vriend het meest waardevol is wat er bestaat.

2. The Break-Up

Een romantische komedie met Jennifer Aniston heeft ons nooit teleurgesteld en ook deze film staat op ons favorietenlijstje. De realistische komedie gaat over een jaloers koppel dat diep van binnen weet niet voor elkaar bestemd te zijn. Deze film is hilarisch en vol met ongemakkelijke momenten, maar wel ontzettend leerzaam.

3. La La Land

Hoewel La La Land een musical is en dus geen realistische romantische komedie, kan je er zeker levenslessen uithalen. Totdat het einde kwam bleef het verhaal redelijk vaag. La La Land gaat over koppel dat dol op elkaar is, maar hun eigen prioriteiten en dromen niet opzij willen zetten voor de liefde en daar een weg in proberen te vinden. Best realistisch, toch?

Singlessite.nl Gidsen

 

4. The Proposal

Je eigen gevoelens verschuilen achter je baan en status op de werkvloer? Sandra Bullock kon deze rol in The Proposal als geen ander waarmaken. Een relatie hebben voor de schijn verandert in een echte relatie zonder dat ze het doorhebben. Zou ze haar bindingsangst aan de kant zetten en de bruiloft doorzetten om in Amerika te blijven?

5. Friends With Benefits

Uit dit rijtje kon de film Friends With Benefits natuurlijk niet ontbreken. Een afspraak waar gevoelens uitgesloten worden? Daar moet je nooit aan beginnen en dat hebben Justin Timberlake en Mila Kunis aan ons bewezen.

6. How To Lose A Guy in 10 Days

Twee mensen die met elkaar in contact komen maar een tegenovergestelde afspraak hebben lopen? Dat gaat gegarandeerd verkeerd… Of toch niet?

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit vertellen jouw seksdromen echt

Heb jij ook al eens levensechte seksdromen gehad, bijvoorbeeld over die...

Films waarin roulette een grote rol speelt

Ben je op zoek naar een leuke film om samen met...

Vreemdgaan is het ontdekken van je nieuwe ‘ik’

Datingsite Second Love bestaat tien jaar. De oprichters zijn zelf nog...

Is er nog ruimte voor onvervalste romantiek?

Is er in dit digitale tijdperk nog ruimte voor echte romantiek?...

Nieuwe romcom in de maak

Wie van Nederlandse romcoms houdt, zit komend jaar gebakken. De titels...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie