Isa Hoes

Liefdesbrieven voor Isa Hoes

Heb jij ooit een liefdesbrief gekregen? Zoals je wel vaker hoort rondom Valentijnsdag. Mogelijk heb je er zelf wel eens een geschreven. In beide gevallen spannend. Isa Hoes ontvangt de laatste tijd ook liefdesbrieven. Hoe reageert zij hierop?

Isa Hoes krijgt liefdesbrieven

Aan Story heeft Isa Hoes verteld dat zij de laatste tijd liefdesbrieven ontvangt, gewoon ouderwets in haar brievenbus. Waarschijnlijk mooie handgeschreven brieven. In mijn fantasie staan er dan roodgekleurde hartjes bij getekend. Romantisch. Toch? In eerste instantie voelt ze zich gevleid. Ze geeft echter meteen toe dat dit voor haar niet de manier is om in haar hart te geraken.

Aanzoek

Het is een soort vorm van versieren. Een poging een afspraak voor een date voor elkaar te krijgen. Het lijkt in eerste instantie dapper van de persoon in kwestie, maar net als bij Isa Hoes, werkt het voor veel mensen niet. Blijkbaar gaan de brieven vaak nog verder dan zomaar vragen om een date.  Richting Isa worden er langs deze weg heuse aanzoeken gedaan, zonder dat die betreffende mannen Isa ooit echt gezien of gesproken hebben.

Inbreuk op privacy

Persoonlijk vind ik het een inbreuk op je privacy. Mensen komen je leven binnen, ongevraagd, met zo’n belastend verzoek. Mogelijk ben je in eerste instantie gevleid, maar vrij snel zou dat bij mij anti gevoelens opwekken. Wie zijn die mannen die voor mijn huis lopen, uren boven een brief hangen, waar ze vervolgens mij mee lastig vallen.

Uit eigen ervaring heb ik wel eens liefdesverklaringen of zelfs een brief gekregen van mannen waar ik alleen maar aardig tegen was, gewoon omdat ik een aardige vrouw ben met een luisterend oor. Niet alle mannen zijn dit gewend en sommige denken dan dat die aardigheid speciaal voor hen is. Mijn reactie is dan een omslag van 360 graden. Mijn aardigheid is dan op slag verdwenen.

Liefdesbrief schrijven?

Wanneer je er dus over na aan het denken bent een liefdesbrief te schrijven met het doel een date te bewerkstelligen, bedenk dan dat dit eerder een achterstand te weeg kan brengen, dan dat het je een voorsprong geeft. Eenmaal een opgeroepen antipathie, is nooit meer goed te maken.

Natuurlijk is het lastig om bij iemand de aandacht te krijgen. Mijn advies is echter rustig aan te beginnen. Niet binnenvallen met een huwelijksaanzoek. Je mag best laten weten dat je fan bent en dat je graag met iemand een keer een praatje zou willen maken. Want ook al ben jij minder bekend als Isa, kun jij ook een levensverhaal hebben wat haar ook kan interesseren.

Open voor nieuwe liefde

Isa staat zeker open voor een nieuwe liefde. Maar ze is er van overtuigd dat die zich op een onverwacht moment best zal aandienen. Als alleenstaande moeder zijn haar kinderen alles voor haar en dat is voor het moment goed.

Mogelijk denk je verliefd te zijn op Isa. Maar bekende vrouwen zijn in het algemeen geen haalbare kaart voor de gewone man, als je je niet beweegt in het wereldje van de artiesten en bekende Nederlanders. Denk na wat jou zo aantrekt in Isa. Welke eigenschappen doen jou smelten? Er zijn heel veel leuke vrouwen, te vinden via social media, via datingsites, waarin je in hun profielen al hun prettige eigenschappen kunt vinden. Anders om geldt het natuurlijk ook voor vrouwen die dol verliefd denken te zijn op een bekende persoonlijkheid. Zoek het dichter bij je zelf.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.