vertrouwen Liefde

Liefdes-voornemens voor singles in het nieuwe jaar

Het maken van goede voornemens is iets wat we al jaren doen en (bijna) nooit volhouden. Ben jij als single het nieuwe jaar ingegaan en wil je daar dit jaar iets veranderen? Dan helpen deze liefdes voornemens je misschien op weg.

Vijf voornemens

 

  1. Verander je go to date planning

Het is geen slecht idee om één specifieke bar of restaurant te hebben waar je al je eerste date’s mee naartoe neemt. Maar als je huidige go to spot dit jaar niet super succesvol is geweest, dan kan het kiezen van een nieuwe plek je in toekomst op weg helpen.

  1. Verander de instellingen van je dating app

De kans is groot dat je veel leuke mensen misloopt door de regeltjes in je hoofd. Verander je leeftijdsinstellingen, verwijder een paar foto’s, probeer een nieuwe bio-aanpak. Doe wat je moet doen om wat variatie toe te voegen aan je dating app.

  1. Vergeet al het dating advies

Het vervelendste aan single zijn, is familie en vrienden die je constant willen helpen om het te veranderen. Meestal door het geven van relatieadvies. Maak een lijstje van al het advies dat je hebt opgevolgd, en vergeet alle regels die het afgelopen jaar niet hebben gewerkt.

  1. Stap uit je comfortzone

Veel mensen zijn bang om tijdens de eerste date iets anders te doen dan een hapje of een drankje. Terwijl een spannende activiteit zoals boogschieten of schaatsen veel leuker is dan de hele avond tegenover elkaar zitten. Wees niet bang om een keer buiten je comfortzone te stappen.

  1. Benader mensen

In plaats van wachten totdat de je de ware tegenkomt, is het beter om af te stappen op mensen die je interessant vindt. Zo heb je niet alleen meer kans op het vinden van een leuke partner, maar je maakt veel meer nieuwe sociale contacten.

Bron: Marie Claire

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!