Liefde & zo brengt mensen samen

Anneloes van Hamburg is een jonge ambitieuze vrouw die haar hart volgt. En ze heeft een missie: anderen aan sporen dit ook te doen in het leven! Ze heeft pas de virtuele deuren van datingsite Liefde & zo geopend met een compleet nieuw concept.

Ontmoetingsplein

Dit concept, gebaseerd op inspiratie, passie en levenswaarden, is een ontmoetingsplein voor het zoeken naar een partner. Liefde & zo is een gevarieerde, lifestyle site en vervult de behoefte het internetdaten menselijk en persoonlijk te maken op een vrijblijvende manier.

Matchmethode

Liefde & zo presenteert een unieke matchmethode waarbij leden een levenswaardenprofiel invullen. Hiervoor wordt een aantal belangrijke levensgebieden onderzocht, zoals lifestyle, wonen, geld, relaties en werk. Dit profiel geeft een goed beeld van degene die het invult en geeft via een diagram meteen inzicht in de verschillen en overeenkomsten met anderen. Hoe meer overeenkomsten er zijn, hoe groter de kans op een match en een gelukkige relatie.

Daten & ontmoeten

Het bijzondere van Liefde & zo, is het virtuele plein waar mensen elkaar op meerdere manieren kunnen ontmoeten. Niet alleen door daten, maar ook door het plaatsen van- of reageren op een oproep op het forum. Of door zelf een groep op te richten of aan te sluiten bij een groep met een terugkerende activiteit. Bovendien biedt Liefde & zo allerlei informatie en tips op het gebied van uitgaan, boeken, films, reizen & lifestyle.

Coaching

Voor leden die een vraag hebben op het gebied van presentatie of persoonlijke effectiviteit is er een vakkundige coach die helpt met inzichten en adviezen. Het is een interactieve site gemaakt voor, door en over mensen. Een site over alle aspecten van het leven! Benieuwd naar Liefde & zo? Kijk op www.liefdeenzo.nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?