daten miljonairs

Liefde voor rijke singles: bij succes betaal je 60.000 euro

Rijk, single en op zoek naar een interessante gelijkgestemde partner? Pier Ebbinge (79) brengt sinds 2010 met veel succes vermogende singles bij elkaar. Zoals je al zult begrijpen: de datingservices voor dit specifieke publiek, kosten een lieve duit. Schrijver Mark Koster (49) dook in de wereld van deze ‘adviseur in liefdesgeluk’ en schreef er het juicy boek Cupdio voor de rijken over.

Koppelkwaliteiten

Pier zorgde er als succesvolle headhunter jarenlang voor dat mensen die op topposities werkten op de juiste werkplekken terecht kwamen. In 2010 kwam hij door een advertentie van een datingbureau op het idee om zijn koppelkwaliteiten nieuw leven in te blazen, in de datingwereld deze keer. Zo ontstond Pier Ebbinge Relationship voor high end partner search. “Maar noem hem geen bemiddelaar of koppelaar, dan wordt-ie woedend”, voegt Mark hieraan toe. “Dat vindt hij meer iets voor aardappelboeren.”

Waar je Pier van kan kennen? Bijvoorbeeld van de contactadvertenties in landelijke kranten:

 

High End

Want dat high end staat niet voor niets bij de naam van zijn bureau vermeld. Om hulp van Pier te krijgen, betaal je al snel zo’n 20.000 euro. En bij succes ben je ongeveer 60.000 euro kwijt. “Dat klinkt natuurlijk als een hoog bedrag, maar Pier zegt dan: “Stel, je bent zestig en ik zorg ervoor dat jij nog twintig jaar van de liefde kan genieten, dan betaal je voor zoveel geluk maar een relatief klein bedrag per jaar.” En ik ben het daar eigenlijk wel mee eens.” De singles die bij Pier aan de deur kloppen, hebben dan ook geld genoeg en zijn vaak tussen de vijftig en zeventig jaar.

Onderzoek

Wanneer je je bij Pier aanmeldt, begint je traject met een gesprek van 2,5 uur waarin Pier volgens Mark een soort “chirurgisch onderzoek” bij je doet en alles over je te weten komt. Daarna vindt hij vijf á zes geschikte kandidaten en kan het daten beginnen. Mark: “Pier is voorvechter van het slow daten. Bij hem gaat het om praten, investeren, afwegen, liefdevol zijn naar elkaar en bovenal je best doen. Wanneer je je er tijdens het proces te gemakkelijk vanaf maakt, krijg je van Pier op je lazer.” Dating-app Tinder, die vandaag precies zes jaar bestaat, gaat volgens Mark dan ook tegenovergesteld te werk. “Pier is compléét tegen die vleeskeuring.”

Gênant

In het boek volgt Mark niet alleen de befaamde liefdesadviseur, maar ook singles die het traject doorlopen. Zo komen er volgens de schrijver allerlei juicy romantische, gênante en spannende momenten voorbij. “Ik volg een stel dat elkaar leuk vindt, maar wel de moeilijke momenten van het daten tegenkomt. Zo ging de weg naar ‘dé daad’ toe niet helemaal soepel.” Ook heeft hij gezien hoeveel succes het werk van Pier oplevert. “Hij had vorig jaar in één maand drie verschillende huwelijken die er zonder hem nooit gekomen waren.”

Tips M/V

Na een jaar meegelopen te hebben, heeft Mark naast genoeg verhalen ook een hoop tips meegekregen. “Pier heeft een soort liefdesbijbel vol met tips geschreven die door het boek heen verweven zitten.” Gelukkig is hij niet te beroerd ons alvast een van die tips mee te geven. “Wat Pier heel erg opvalt, is dat vrouwen boven de vijftig een steeds grote eisenpakket opbouwen, terwijl mannen steeds aardiger worden en hun machogedrag loslaten. Door die lange wensenlijst is het natuurlijker moeilijker om de liefde te vinden. Niet alle mannen hebben een Nobelprijs gewonnen, zien eruit als George Clooney en hebben het IQ van Einstein. Een belangrijke tip is dus: wees wat minder kritisch.”

Bron: Lindanieuws

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.