Muziek is onlosmakelijk verbonden met herinneringen. Wanneer ‘jullie’ liedje plots voorbij komt op de radio ben je binnen een seconde weer terug in de tijd, toen alles nog goed was. Muziek fungeert ook prima om de opgekropte tranen eens lekker te laten stromen als je best friend niet in de buurt is, of om je juist weer helemaal op te vrolijken. Want bij de sound van Happy wordt iedereen happy toch?

Begrafenissen en bruiloften

Je weet vast nog wel welk liedje er op jullie trouwdag werd gespeeld en toen je nog het volste vertrouwen had dat jullie liefde eeuwig zou duren. Of wat te denken van het nummer waarop je voor het eerst in je leven zoende! Andere nummers kun je niet meer horen omdat je toen afscheid moest nemen van een dierbare. De eerste noten brengen je al aan de rand van een zenuwinzinking, dus laat maar. Muziek is verweven met emotie, wonderschone en verdrietige herinneringen. Die staan voor altijd in je geheugen gegrift.

Muziek na een relatiebreuk

Heb je net een heftige relatiebreuk achter de rug en ben je nog niet zo lang alleen? Dan kan muziek helpen om door deze moeilijke, toch emotionele tijd heen te helpen. De fase CD van jou, CD van mij heb je al achter de rug, dus berg die voorlopig maar even op. Het is niet nodig om jezelf onnodig te kwellen met de ‘good old times’. Leg een nieuw, onbesmet muzieklijstje voor jezelf aan. Nieuwe songs, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maak een top 10 van janknummers, waar je lekker bij kunt grienen (helpt goed tegen het liefdesverdriet) en maak een top 10 van vrolijke nummers waarbij je amper stil kunt blijven zitten en het liefst dansend door de kamer gaat. Dat laatste helpt je om uiteindelijk ook weer dansend door het leven te gaan!

Nieuwe liefde, nieuwe songs

Bij een nieuwe liefde hoort nieuwe muziek. Samen nieuwe herinneringen maken is mooi, goed en broodnodig! Je zult zien dat je binnen no-time weer nieuwe songs hebt waar je blij van wordt. Nieuwe liedjes, van jullie samen. Van die keer toen je voor het eerst naar Parijs ging met z’n tweetjes of van die ene CD die op de repeat ging toen jullie op de bank voor het eerst met elkaar lagen te vrijen. Maak een nieuw favo lijstje, van jullie saampjes en voeg er met de tijd steeds iets aan toe zodat je na een poosje en hele mooie nieuwe playlist hebt!