Liefde voor huisdier bepalend voor relatie

Heb jij een hond in huis en net een nieuwe vriend? Zorg er dan voor dat hij ook van jouw hond gaat houden. Als dat niet gebeurt is de kans op een geslaagde relatie nihil.

Huisdieren zorgen nogal eens voor ruzie tussen partners. Wie laat de hond uit? Waarom die dure brokken kopen? Alweer een nieuwe halsband?

Psycholoog Kristen Capuozzo ondervroeg 120 koppels over de tevredenheid van hun relatie. Ook vroeg ze in welke mate ze van het huisdier van de ander hielden. De conclusie is dat als mannen net zoveel geven om de hond dan de vrouw doet, de vrouw meer tevreden is met haar relatie. Andersom is dat niet het geval. Het kan mannen weinig schelen of hun partner van zijn hond houdt.

Volgens Kristen komt dit omdat vrouwen het belangrijk vinden dat iedereen goed met elkaar omgaat. Als de man meer voelt voor het huisdier dan de vrouw doet, is de vrouw minder tevreden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?