relatie zoeken

Liefde op de valreep

Nu de feestdagen angstvallig dichterbij komen heb je als single misschien de neiging om als een dolle op zoek te gaan naar de liefde. Zo op de valreep, net voor de kerstdagen, dat zou fijn zijn. Toch? Helemaal niet vreemd, en je bent ook de enige niet die dat zo voelt.

Sinds jaar en dag zien datingsites een piek ontstaan qua inschrijvingen zodra de kalender richting december loopt. Evenementen organisaties die allerlei activiteiten, weekends, borrels en dansfeesten of speeddate avonden organiseren hebben het zo voor de kerstdagen drukker dan op andere momenten van het jaar. Want de gedachte om zonder partner de feestdagen in te gaan staat vele singles niet aan. En daarom wordt, juist in deze maanden, koortsachtig gezocht en gedate.

Wat hebben singles met elkaar gemeen

Het doel is natuurlijk het vinden van een nieuwe, grote liefde. Singles er zijn in alle soorten en maten. Jong, oud(er) met of zonder kinderen uit een eerdere relatie, van het mannelijke en vrouwelijke geslacht, met totaal verschillende interesses, een andere levensvisie en dito relatiewensen. Eigenlijk hebben ze maar één ding met elkaar gemeen: nu geen (vaste) levenspartner en de wens om die wel te vinden. Want ondanks dat de media en marketing gedijt bij de term ‘happy single’, in de realiteit van alle dag dat 97% van alle singles uiteindelijk graag een vaste relatie wil. De zoektocht naar de liefde is dus een hele natuurlijke.

Speld in de hooiberg

De liefde vinden dus. Daar draait het allemaal om. En het liefst nog even op de valreep, zo net voor de feestdagen. Maar waar vind je hem of haar? Het lijkt niet alleen zoeken naar een speld in de hooiberg, dat is het ook! Met zoveel singles, en talloze mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen heb je misschien geen idee waar te beginnen. Wel of geen datingsite? Toch maar op Tinder? Dé ontmoeting maar aan het toeval overlaten of toch de stoute schoenen aantrekken en gaan speeddaten, dansen of die wintersportvakantie met singles boeken… Pff.. je wordt al moe als je eraan denkt! Echt, er zijn genoeg singles die de druk voelen toenemen nu het al november is… De oplossing? Adem in, adem uit en blijf lekker dicht bij jezelf.

Feestelijk single

Want je hoéft echt niet op Tinder of als een dolle te gaan daten nu het jaar ten einde loopt. Ook al ben je echt mega toe aan een nieuwe liefde in je leven, die super leuke, lieve partner, dan is het de uitdaging om bij jezelf te blijven en de tijd zijn werk te laten doen. Jezelf onder druk zetten werkt averechts en dat geldt ook voor halsbrekende toeren uithalen om op de valreep die nieuwe vlam te vinden. En heb je beslist geen zin in suffe vragen van die oudtante of andere familieleden die je met de kerst meewarig aankijken omdat zij in jou Bridget Jones zien? Dan ga je er lekker op uit en maak je plezier! Samen met andere leuke singles. Niet met als doel om die liefde van je leven te ontmoeten natuurlijk. Hoewel… je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt ;-).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam