Is het je dit jaar nog niet gelukt om een nieuwe liefde te vinden en wil je in december op de valreep voor de feestdagen nog een kansje wagen? Dan geven wij je een paar tips om die kans te vergroten.

Niet alle singles zitten smachtend te wachten op een nieuwe liefde, maar december doet het bloed toch vaak kruipen waar het niet gaan kan.. Het verlangen naar een nieuwe lover, maatje, die arm om je heen, samen de kerstboom optuigen in plaats van alleen, het zijn allemaal hele menselijke gedachten en gevoelens. Wil je op de valreep toch nog een poging wagen om voor oudjaar een nieuwe liefde aan de haak te slaan? Misschien kun je dan uit de voeten met deze 3 tips!

1. Speeddaten

Je hebt het misschien wel eens geprobeerd, of juist niet omdat je het echt niet zag zitten, maar met een avondje speeddaten (of 2) vergroot je jouw kansen in de liefde wel degelijk. In plaats van een online zoektocht, heen en weer chatten, mailen en afspreken, schuif je gewoon met een stuk of 20, 30 leuke singles aan tafel. In plaats van stuk voor stuk, spreek je op 1 vond meteen een heleboel singles. En dat maakt de kans dat er zomaar iemand tussen zit waarmee het lekker klikt gewoon een stuk groter! Tips voor een geslaagde speeddate avond vind je hier.

2.  Culinair daten

Wil je speeddaten combineren met een lekker hapje eten en heb je geen zin in 20 nieuwe gezichten maar vind je een stuk of 6 tot 8 wel voldoende? Dan is culinair daten een aantrekkelijk alternatief. Je hebt niet te maken met de stress en ‘druk’ die rust op een 1 op 1 date, maar je leert in een ongedwongen sfeer wel een aantal nieuwe singles kennen. Ideaal voor iedereen die niet zo dol is op dat hele date-gebeuren maar wel openstaat voor nieuwe mensen, ontmoetingen en de liefde zeker een kans wil geven! Mogelijkheden voor culinair daten vind je hier.

3. Verander van strategie

Heb je het echt niet op speeddaten of varianten daarop en wil je jouw geluk in de liefde liever online via een datingsite blijven beproeven? Verander dan eens van strategie. Wissel eens van datingsite, er zijn verschillende goede betaalde of gratis opties, of schrijf je eens in op een datingsite die zich richt op een bepaalde ‘doelgroep’ om je kansen op een match te vergroten. Denk hierbij aan dating voor hoger opgeleiden of voor 50plus singles. Neem je datingprofiel nog eens goed onder de loep, laat je beste vriend(in) er is eentje voor je schrijven (iemand anders ziet je wellicht anders dan jijzelf) of gooit het geheel over een andere boeg. Nieuwe foto’s, korte intro, interessante info die de ander nieuwsgierig maakt en wees ook actief in het benaderen van anderen! Meer tips voor het schijven van een datingprofiel vind je hier.