latten populair singles

Liefde is… al 33 jaar dezelfde kleren dragen als je partner

Dit kan mogelijk alleen in Amerika. Een Amerikaans stel stemt al 33 jaar hun kleren op elkaar af. Zo willen zij de wereld tonen dat ze bij elkaar horen. Wil je als single ook zo’n relatie, zoek dan iemand die qua kleding al een beetje op de zelfde (kleding)lijn zit. 

Identieke  kledingstukken

Het stel bezit samen ruim 600 identieke kledingstukken. Omdat de meeste merken hun mannen- en vrouwenlijn niet op elkaar afstemmen, ontwerpt de vrouw (60) de kleding zelf.

Kleurrijk

Ze is er vooral trots op dat ze haar man in wat kleurrijker outfits heeft weten te krijgen. ‘Donald droeg alleen hemden met lange mouwen, een das en een pak. Beetje bij beetje ben ik er uiteindelijk in geslaagd om wat kleur in zijn garderobe te brengen. Intussen zijn de felle bedrukkingen de basis van onze identieke klerenkast geworden.’

Via telefoon

Als ze aan het begin van de dag toevallig eens niet in elkaars gezelschap verkeren, spreken ze met een kort telefoontje af welke outfit die dag op het programma staat.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!