Liefde en sport goed voor de werksfeer

Liefde en sport blijken hoog te scoren als sfeerverbeteraars. Een vraag die altijd veel aandacht trekt is die over verliefdheid op het werk. 35 procent van de bezoekers geeft aan nog nooit verliefd te zijn geweest op een collega. 53 procent is ooit verliefd geweest op een collega, twaalf procent is op dit moment (heimelijk) verliefd. Gaat het slechts om vlinders in de buik of wordt er echt actie ondernomen? Dat is (nog) niet onderzocht. Ook de vraag of het een geheime ‘crush’ betreft omdat één van beiden al bezet is blijft vooralsnog onbeantwoord. Wel mag uit deze uitkomst worden opgemaakt dat de werkplek door Cupido goed wordt bezocht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten