vind je liefde met valentijn

Liefde en relaties: dit googlede iedereen het meest afgelopen jaar

Als het gaat om de liefde wordt Google nog altijd het vaakst gebruikt als vraagbaak. We weten inmiddels wat er in 2017 het meest is gegoogled op het gebied van de liefde en dat is een mooi lijstje.

Polyamorie

Wat vooral opvallend is, is dat polyamorie 130% vaker is gezocht dit jaar. Zou dat komen door Netflix-serie You Me Her of de belangstelling van onder andere Linda Magazine voor de driehoeksrelatie van Helene met haar Jan en Jan? Tegelijkertijd is ook de vraag of open relaties slecht voor je zijn een veel gestelde vraag aan Google dit jaar. Laten we de lijst van meest gestelde relatievragen aan Google in 2017 eens met je delen:

Liefdestips op Google in 2017:

1 Hoe kun je een relatie op afstand laten werken?

2 Hoe kun je je relatiestatus op Facebook aanpassen?

3 Hoe bouw je vertrouwen op in een relatie?

4 Wat is een poly-relatie?

5 Hoe kun je je relatie redden?

6 Wat is een open relatie?

7 Hoe kun je over een relatie heenkomen?

8 Hoe verlaat je een relatie die ongezond is geworden?

9 Hoe weet je wanneer je relatie over is?

10 Hoe herken je een gezonde relatie?

Relatie redden

Het zijn vragen die heel logisch zijn in een veranderende wereld waarin de communicatielijnen steeds korter worden. Je ziet het bijvoorbeeld op Tinder: regelmatig kom je mensen tegen die helemaal niet in jouw land woonachtig zijn, maar extra betalen om zo ook in jouw omgeving zichtbaar te zijn. Een vraag die ik eigenlijk heel aangrijpend vind is ‘hoe kun je je relatie redden?’. Het is zo’n eenzame vraag, eentje van iemand die een laatste strohalm zoekt om zijn of haar liefde te houden.

Facebook relatiestatus

Dat de tweede meest gezochte vraag te maken heeft met Facebook is niet verbazingwekkend. 2 miljard mensen surfen dagelijks naar Facebook. Het is niet te bevatten. Bovendien is het veranderen van je relatiestatus op Facebook niet altijd even makkelijk of duidelijk. Zo ziet waarschijnlijk je hele timeline meteen dat je een aanpassing doet en dat is niet altijd wenselijk…

Met dank aan: TechGirl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.