Valentijnsdag is weer voorbij. We kunnen weer gewoon van elkaar houden zonder dit perse te hoeven uitspreken of duidelijk zichtbaar te hoeven maken. Maar blijkbaar is deze dag nodig omdat er veel mensen zijn die te weinig zeggen tegen elkaar dat ze van elkaar houden. Lief, ik heb je lief.

Tweede editie van Liefdesbiecht

Van vrijdag op zaterdag nacht heeft de tweede editie van de Liefdesbiecht plaats gevonden, wij hadden daar melding van gemaakt. Ik ben eigenlijk best benieuwd of er lezers zijn van Singlessite.nl die als gevolg van onze mededeling een bijdrage zijn gaan leveren aan de Liefdesbiecht.

Zo moet Valentijn bedoeld zijn

De Liefdesbiecht is in veel gevallen echt zoals Valentijn ooit bedacht is. Een bekentenis van liefde of van spijt anoniem afgeven aan iemand die je graag als je geliefde zou hebben, of ooit gehad hebt als je geliefde, maar die dat niet meer is.

biechtstoel

Neem de tijd voor Liefdesbiecht

Zojuist heb ik een kijkje genomen op de site van Liefdesbiecht. Wanneer je ook interesse hebt, moet je daar zeker een keer kijken. Zorg dan wel dat je genoeg tijd hebt, want alle biechten zijn verhalen op zich. Ik ben zo vrij een van de velen biechten hieronder te toten. Dit is liefde, dit is houden van, dit is een echte biecht.

Lief, ik heb je lief

Al vele jaren. Daarnaast hou ik van mijn man, mijn echtgenoot. En jij, zoals je onlangs bevestigde, ook van je vrouw. Bijna vijf jaar geleden laaide de lust tussen ons op. Lust zoals ik lang niet gevoeld had. Ik voelde me gezien, gehoord en vooral gevoeld. Jouw lijf doet mij nog dagelijks verlangen. Je ogen, je huid en je mond. Je mond kan ik naar blijven kijken. Je besloot na een paar maanden dat het zo niet verder kon. Je had gelijk en met pijn in m’n hart liet ik je gaan. Afstoten en aantrekken, dat was zoals het ging. Na vier jaar heeft het me gebroken. Ik heb je bewust vermeden, zoveel ik kon. Een half jaar lang. En toen kwam je “terug”… In de zin van toespelingen, blikken, opmerkingen. Maar meer dan dat werd het niet. Ik werd 50 en we dansten. Armen om elkaar. En toen zei je ‘ik hou van je’. Twee dagen was het stil in mij. Daarna ging het leven door. We zijn wel dichter bij elkaar. Maar in m’n armen ben je nog steeds niet. Ik hou van je. Bijna vijf jaar later. En ik hou van je….