zonnebloem

Libido stijgt wanneer de zon schijnt

De zon begint – althans over een paar dagen – steeds vaker te schijnen en dat doet wonderen voor de mens. We worden er niet alleen vrolijker van, het zou ook goed zijn voor ons libido.

Meer seks

Als het goed weer is halen we massaal onze BBQ boven en gaan we op een terrasje genieten van warme temperaturen, maar we doen nog iets. Volgens wetenschappers wordt er op zonnige dagen maar liefst 12% meer gevreeën. Het gelukzalige gevoel van warmte en licht geeft ons extra endorfines (gelukshormonen) en dat resulteert dan weer in een hoger libido.

Meer energie

In de zomer lijken de dagen ook langer en hebben we meer tijd en energie. Daardoor maken we sneller tijd voor een stomende vrijpartij. Vroeg je je dus ook af waarom er zoveel mensen na de zomer plotseling een zwangerschap aankondigden? Dan weet je nu waarom. Juni, juli en augustus zijn absolute topmaanden tussen de lakens.

Nog geen lief in het verschiet om mee te vrijen? Misschien is een onenightstand een aantrekkelijk alternatief en wellicht en mooi begin ?.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.