Lexa(more) vaart wel bij geslaagde relaties

Op maandag 22 maart hield Lexa.nl open dag aan de singel te Amsterdam. Ook Singlessite.nl ging een kijkje nemen in de keuken van deze notoire matchmakers. Met een heerlijk zonnetje aan een strakblauwe hemel stapten we in voor een rondvaart op de Amsterdamse grachten en maakten we kennis met een happy Lexa koppel.

Liefde & Werk
“Als de liefde je werk is, dan maak je bijzondere en vooral leuke dingen mee” zo vertelt Michiel van Rijswijk, PR en Event manager bij Lexa.nl. “Zo ontvangen wij dagelijks talloze e-mails met verhalen van mensen die elkaar via Lexa of Lexamore hebben ontmoet en waarbij de vonk daadwerkelijk oversloeg. Dat succes willen wij, maar vooral zij graag met anderen delen. Wij spreken overigens pas van een geslaagde relatie als het stel na zes maanden nog bij elkaar is. Dan worden de succesverhalen ook pas geplaatst. Het leuke is dat je al deze verhalen op de website van Lexa.nl kunt volgen, maar nog leuker wordt het als je een gelukkig stel in real life kunt ontmoeten, vandaar deze open dag”.

Singles & Afstand
We maken inderdaad kennis met Jos en Annelies, een leuk vlot stel dat elkaar begin 2009 via Lexa.nl heeft ontmoet. De verliefde blikken schieten over en weer, ja hoor het zit wel goed tussen die twee. Ze vertellen enthousiast over hun ontmoeting en al snel blijkt dat ze inmiddels plannen hebben over enige tijd te gaan samenwonen. De een woont namelijk in Den Helder, de ander in Zevenaar. De boodschap van het stel is dat singles verder moeten durven kijken dan hun eigen regio. Want als er een klik is blijkt het in de praktijk echt geen opgave te zijn om een tijdje te moeten reizen. Liefde overwint alles, ook afstand en reistijd zo blijkt. Hun motto is dan ook, wie niet waag wie niet wint en laat je vooral niet beperken door een stukje asfalt of treinrails.

Lexa(more) & Succes
Natuurlijk willen wij nog wat meer weten over de ontwikkelingen op relatiegebied bij Lexa.nl. Hoe vergaat het Lexamore, de serieuzere variant van Lexa, eigenlijk? We spreken met Stefan van den Berg, directeur Lexa: “De insteek van Lexamore is dat zich hier singles inschrijven die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Geen snelle dates dus. In korte tijd heeft ook Lexamore zich goed weten te profileren onder de single doelgroep. Dit heeft mede te maken met onze uitgebreide persoonlijkheidstest. Want om te weten wat je van een relatie verwacht is het belangrijk eerst jezelf goed in kaart brengt. Het uitgangspunt van onze test is dan ook jouw persoonlijkheid, niet die van de ander. Het mooie is dat je op basis van het persoonlijkheidsrapport alleen maar voorstellen krijgt van singles die echt bij je passen”.

Jong & Ouder
Niet alleen de test en het serieusheidgehalte maakt het verschil duidelijk tussen beide sites. Ook de doelgroep verschilt nogal. Waar er bij Lexa.nl ook veel singles van rond de twintig staan ingeschreven, ligt de leeftijd bij de More-variant duidelijk hoger. De leeftijd van de ingeschreven singles begint zo bij een jaar of dertig, vijfendertig. Logisch ook. Zij zijn al veel meer gevormd op relatiegebied, hebben andere verwachtingen, meer bagage en weten vaak precies wat ze wel en niet willen. De test is een handig hulpmiddel. Dat succesverhalen simpelweg de beste reclame zijn voor een datingsite blijkt ook hier. Op Lexamore vind je vele verhalen van gelukkige koppels die hun geluk in de liefde graag met je willen delen. En dat werkt bijzonder aanstekelijk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?