Lexamore.nl een weekend lang helemaal gratis

Op vrijdag 25 juni 16.00 uur tot en met zondag 27 juni is matchmakingsite Lexamore.nl gratis toegankelijk. De kans om de unieke functionaliteiten van dit product nu zelf te ervaren. Komend weekend is het voor iedereen mogelijk om profielen en foto’s te bekijken en contact te leggen met tienduizenden leuke singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie.

“De zomer is vaak een ideale periode voor de liefde en dan is men sneller en serieuzer op zoek naar een geschikte partner. Want wie wil er nu in de zomer alleen blijven? Met z’n tweeën naar het strand is toch veel gezelliger? Het unieke van Lexamore.nl hierbij is dat iedereen bij een eerste afspraak het gevoel heeft elkaar al een beetje te kennen. Dat komt mede door onze uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis daarvan weten onze members vaak vooraf al dat ze een bepaalde ‘match’ met elkaar hebben. De kans is dus groot dat je bij Lexamore.nl sneller iemand tegenkomt waar het mee klikt”, aldus managing director Stefan van den Berg. 

De persoonlijkheidstest
‘Doet iemand jou een plezier met bloemen, een verrassingsreis, sieraden of een zelfgemaakt cadeau?‘ En ‘heerst er in jouw leven momenteel windstilte, avontuur of juist vuurwerk?’ Of  ‘is je favoriete vakantiebestemming een stad, de bergen, het strand of blijf je liever thuis?’ Dit zijn slechts enkele voorbeeldvragen uit de persoonlijkheidstest van Lexamore.nl. De test beschrijft op een begrijpelijke manier wat voor persoon iemand is en wat iemand in een partner zoekt. Na het invullen van deze test ontvangen singles een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Op basis van deze resultaten, geeft Lexamore.nl een selectie van een aantal potentiële partners die goed bij iemand past. Uiteindelijk maakt degene zelf een definitieve keuze.

Tips
Op Lexamore.nl staan een aantal actuele en relatiegerelateerde columns, die singles op een informele manier adviseert. Artikelen met tips over hoe je een aantrekkelijk profiel maakt, maar ook wat iemand moet doen die heel erg verlegen is. Hiermee biedt Lexamore.nl extra ondersteuning bij het vinden van een geschikte partner.

Kwaliteit

Een professioneel Customer Care team houdt zich 24/7 bezig met het monitoren van de database van Lexamore.nl. Verder zijn zij zes dagen per week, via een gratis telefoonnummer en per e-mail, bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?