Lexa.nl wenst alle singles ‘Prettige Datedagen’

Datingsite Lexa.nl introduceert de ’Prettige Datedagen’. Op prettigedatedagen.nl kan iedereen tot en met 31 december zijn of haar single familieleden, vrienden of collega’s alvast een mooi cadeau voor de naderende feestdagen geven. Dit houdt in 3 dagen gratis daten op Lexa.nl, de datingsite met 1,5 miljoen singles in de database.

’’Het duurt niet lang meer of iedereen wenst elkaar weer prettige feestdagen. Ook gaat Nederland massaal weer aan de kerstzegels en de kerstkaarten. Naar aanleiding daarvan bedacht Lexa.nl als ludieke actie de ’Prettige Datedagen’, om zo iedereen ervan bewust te maken dat eigenlijk niemand alleen mag zitten met kerst. Een originele manier om voor de naderende kerstdagen via www.prettigedatedagen.nl iemand misschien de liefde van zijn of haar te leven te bezorgen’’, aldus Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl.

De Prettige Datedagen worden op zaterdag 27 december spectaculair afgesloten met  een gezellige singles party; de ‘Prettige Datedagen Party’. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten