“Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk” is de slogan van de nieuwe Lexa.nl campagne. Hiermee wil de datingsite singles vertellen dat imperfecties iemand juist aantrekkelijk maken en iets unieks geven.

Snurken schattig

Zo kan iemand het bijvoorbeeld schattig vinden wanneer zijn date zachtjes snurkt in haar slaap terwijl die persoon in kwestie zich daarvoor schaamt. Daarnaast merkt Lexa.nl dat veel singles zich online het liefst zo perfect mogelijk willen presenteren. Onzin, aangezien niemand perfect is en verschillen in lengte, karakter, manier van bewegen etc. iemand uniek maken en dus aantrekkelijk. De geïntegreerde #LoveYourImperfections campagne wordt vanaf 3 mei 2015 via TV, radio en verschillende digitale mediakanalen verspreid.

Slogans

Om de lancering van de campagne nog meer kracht bij te zetten, heeft Lexa.nl in samenwerking met vooraanstaande bloggers en influencers T-shirts laten maken met daarop de persoonlijke imperfectie van de drager. De slogans op de T-shirts laten op een grappige en speelse manier de karaktereigenschappen zien waar ze in eerste instantie niet mee te koop lopen.

Middels een Instagram campagne wil Lexa.nl ook de jongere doelgroep laten zien dat zij zich nergens voor hoeven te schamen. Op 21 april 2015 plaatsten de bloggers & influencers een foto online waarbij zij het T-shirt dragen met hun imperfectie en de hashtag #LoveYourImperfections.