romantisch

Leuke man: deze complimentjes hoort hij graag

Heb je een leuke nieuwe man aan de haak geslagen dan vind je het heerlijk als hij je regelmatig complimenten geeft. Wat zie je er goed uit, wat ruik je lekker, wat ben je toch een lekker ding.. en zo weten we er nog wel een paar waar we van gaan glimmen. Maar waarmee kan je hem nou net zo’n lekker gevoel geven?

Met deze 8 complimenten!

1. Je ruikt zalig! Mannen vinden het ook fijn als jij zegt dat ze zo lekker ruiken en… het liefst naar zichzelf! Ken je dat gevoel dat je zijn shirt of trui het liefst wil aantrekken om nooit meer uit te doen omdat je dan zijn geur ruikt? Nou, daar doe je hem een mega plezier mee!

2. Ik voel me veilig bij je! Mannen voelen zich graag een combi tussen een knuffelbeer en jouw beschermheer. Door te zeggen dat je je zo veilig bij hem voelt vertel je hem dat je niet alleen in zijn armen weg wil kruipen om te knuffelen maar ook dat je weet dat hij je indien nodig zal beschermen.

3. Ben je naar de sportschool geweest? Ook al heeft hij lichaam als Arnold Schwarzenegger in zijn jonge jaren, hem complimenteren met zijn lijf, en lekkere (al dan niet zo gespierde lichaam) geeft hem een boost!

4. Je bent echt een top klusser! Als je hem het gevoel kan geven dat hij reuze handig is wanneer hij je uit de brand helpt met een (rottig of ingewikkeld) klusje in huis dan zal hij zich echt jouw ‘mannetje’ voelen.

5. Lekker kontje! Wat heb je toch een lekkere penis klinkt een beetje raar.. en welke man wil nou niet dat een vrouw zijn kontje lekker vindt?

6. Jij hebt leuke kleren aan! De meeste mannen zijn geen kei in het uitzoeken van leuke kleren. Dus als je ziet dat hij echt zijn best heeft gedaan er probeert er voor jou modieus uit te zien, complimenteer hem dan met verve!

7. Je bent zo goed in orale seks. Mannen willen niets liever dan horen dan dat zij je betere, langere, heftigere orgasmes geven dan alle mannen waar je ooit mee naar bed bent geweest En natuurlijk dat ze de grootste penis hebben..

8.  Ik word zo opgewonden van jou! Hem vertellen dat je hem niet alleen lichamelijk aantrekkelijk vindt maar dat je ook nog een de drang hebt om hem onophoudelijk te bespringen is zo’n beetje het grootste compliment dat je hem kunt geven. Doen dus!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.