romantisch

Leuke man: deze complimentjes hoort hij graag

Heb je een leuke nieuwe man aan de haak geslagen dan vind je het heerlijk als hij je regelmatig complimenten geeft. Wat zie je er goed uit, wat ruik je lekker, wat ben je toch een lekker ding.. en zo weten we er nog wel een paar waar we van gaan glimmen. Maar waarmee kan je hem nou net zo’n lekker gevoel geven?

Met deze 8 complimenten!

1. Je ruikt zalig! Mannen vinden het ook fijn als jij zegt dat ze zo lekker ruiken en… het liefst naar zichzelf! Ken je dat gevoel dat je zijn shirt of trui het liefst wil aantrekken om nooit meer uit te doen omdat je dan zijn geur ruikt? Nou, daar doe je hem een mega plezier mee!

2. Ik voel me veilig bij je! Mannen voelen zich graag een combi tussen een knuffelbeer en jouw beschermheer. Door te zeggen dat je je zo veilig bij hem voelt vertel je hem dat je niet alleen in zijn armen weg wil kruipen om te knuffelen maar ook dat je weet dat hij je indien nodig zal beschermen.

3. Ben je naar de sportschool geweest? Ook al heeft hij lichaam als Arnold Schwarzenegger in zijn jonge jaren, hem complimenteren met zijn lijf, en lekkere (al dan niet zo gespierde lichaam) geeft hem een boost!

4. Je bent echt een top klusser! Als je hem het gevoel kan geven dat hij reuze handig is wanneer hij je uit de brand helpt met een (rottig of ingewikkeld) klusje in huis dan zal hij zich echt jouw ‘mannetje’ voelen.

5. Lekker kontje! Wat heb je toch een lekkere penis klinkt een beetje raar.. en welke man wil nou niet dat een vrouw zijn kontje lekker vindt?

6. Jij hebt leuke kleren aan! De meeste mannen zijn geen kei in het uitzoeken van leuke kleren. Dus als je ziet dat hij echt zijn best heeft gedaan er probeert er voor jou modieus uit te zien, complimenteer hem dan met verve!

7. Je bent zo goed in orale seks. Mannen willen niets liever dan horen dan dat zij je betere, langere, heftigere orgasmes geven dan alle mannen waar je ooit mee naar bed bent geweest En natuurlijk dat ze de grootste penis hebben..

8.  Ik word zo opgewonden van jou! Hem vertellen dat je hem niet alleen lichamelijk aantrekkelijk vindt maar dat je ook nog een de drang hebt om hem onophoudelijk te bespringen is zo’n beetje het grootste compliment dat je hem kunt geven. Doen dus!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.