Leuke date hoeft niet veel te kosten

Wanneer je geld hebt om uit te geven aan een date, dan kun je dat natuurlijk doen. Alleen de hoogte van je uitgave is niet bijvoorbaat een garantie dat je date zal slagen. Een duur restaurant wil niet altijd zeggen dat je er ontspannen of romantisch kan zitten. Maak er een sport van om niet meer geld uit te geven aan je date dan nodig , maar zorg er wel voor dat je iets anders doet dan anderen. Laat je verbeelding en creativiteit de vrije loop.

Date ideeen voor romantiek en plezier

Het uitgangspunt is dat je geen geld nodig om een ​​goede date te hebben. Je moet wel een beetje buiten de gebaande paden denken en doen, romantiek nastreven en vooral plezier beleven met je date.

1. Ga op een picknick buiten. Het is tijdloos romantisch.

2. Organiseer binnen een picknick. Een kleedje in het midden van de kamer, maar zonder de insecten en onafhankelijk van het weer.

3. Indoor midgetgolf. Bouw je eigen golfbaan thuis met voor de hand zijnde huishoudelijke artikelen. Plezier verzekerd.

4. Knikker wedstrijd. Iedereen heeft thuis nog wel een bak knikkers van vroeger. Maak een paar mooie kuiltjes en knikkeren maar. Misschien een prijsje voor de winnaar bedenken?

5. Volg een gratis les. Bibliotheken en buurthuizen bieden vaak gratis cursussen aan. Zo breng je de dag samen door en leer je ook nog wat.

6. Ga vliegeren. En als je er geen hebt, dan moet je er eerst eentje maken. Al een programma op zich.

7. Ga kamperen in je tuin. Misschien is het wel heel erg koud, moet je lekker tegen elkaar aan gaan zitten.

8. Maak een vuurtje in je tuin. Zak marshmallows en een wijntje en het feest is kompleet.

9. Zing samen karaoke. Gewoon op je smartphone een lekkere meezinger op youtube en het ijs is gebroken.

10. Bezoek een museum of galerie. De locale bladeren vermelden iedere week wel ergens een galerie. Kleine musea kosten iets, maar niet veel.

11. Partijtje tafeltennis. Op veel schoolpleintjes of stadsparken staan nog wel betonnen tafeltennis tafels. Daag je date uit.

12 Zoek een gratis wijnproeverij.  Voor de verkoop moeten wijnhuizen af en toe hun deuren open zetten.

13. Fietsen. Aan je date de omgeving laten zien op de fiets. Genoeg te zien en genoeg om over te kletsen.

14. Ga op bezoek bij je opa met zijn duivensport. Genoeg om over te praten en dan ontdek je meteen of daar een klik zit, erg belangrijk.

15. Ga foto’s maken van een samen uitgekozen onderwerp. Creativiteit laat zien wie je bent.

16. Wandelen. Lang wandelingen in de natuur waar iets te zien is zodat gesprekstof overal om jullie heen is.

17. Kookwedstrijd. Gooi je koelkast en keukenkastjes open en kijk wie het lekkerste toetje kan maken.

18. Samen vrijwilligerswerk doen. Je date moet hier wel het type voor zijn. Zoek een leuk doel waar jullie samen je voor in kunnen zetten, gedurende deel van de dag.

19. Ga naar het strand. Iedereen houdt eigenlijk van het strand. Geschikt voor wandeling, pootje baden of lekker op je rug naar de wolken kijken.

20. Vogels spotten. Voor natuurliefhebbers kan een middag samen vogelspotten erg romantisch zijn.

21. Samen in bad. Wanneer er vrij snel een intieme klik ontstaat, kun je je bad omtoveren tot een romantische omgeving.

22. Verlanglijstjes maken. Door na te denken en uit te spreken wat jij graag wilt in je leven, dat geeft veel inzichten.

23. Bezoek een wedstrijd. Lokaal is er altijd wel een wedstrijd van voetbal of hockey waar je samen kunt gaan kijken, je moet dan wel een sportief type zijn.

24 Ga fruit plukken. Kijk of er een tuinder verlegen zit om mensen en bied aan om samen te komen helpen. Lekker buiten in de openlucht.

25 De zon zien opkomen. Je moet een vroege date regelen en een mooie plek waar niemand je in de weg zit. Een rustig en speciaal begin de van dag. En dit is nog maar het begin.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam