Leugens belangrijkste ex-factor

14-11-2005 – Leugens belangrijkste ex-factor

De kersverse partner betrappen op leugens blijkt dé doodsteek in een prille relatie.

Dat blijkt uit een kort onderzoek onder bijna 600 mensen in de leeftijd van 18 tot 50+ dat werd uitgevoerd door online magazine singlessite. Hierin werd hen gevraagd een top drie samen te stellen van belangrijkste factoren die het definitieve einde van een prille relatie zouden inluiden. Uit de resultaten komt naar voren dat bijna een kwart van de ondervraagden een leugenachtige partner als belangrijkste reden ziet om de relatie te beëindigen.

Telefoneren en vies ondergoed
Gevoelens van jaloezie spelen overigens ook een prominente rol in een nieuwe relatie. Het constant telefoneren met de ex-partner wordt niet erg gewaardeerd en komt met 19% op de tweede plaats. Opmerkelijk is dat een goede persoonlijke hygiëne blijkbaar bijdraagt aan een liefdevolle en langdurige relatie. Het dragen van vies ondergoed prijkt namelijk op een verrassende derde plaats als het gaat om een bepalende en definitieve ex-factor.

Overige onhebbelijkheden
Irritante gewoontes zoals winden laten, neuspeuteren, boeren en altijd te laten komen scoren beduidend lager als mogelijke break-up factor. Zelfs direct na de seks in slaap vallen is tegenwoordig geen onoverkomelijk probleem meer. Slechts 4% geeft aan dit als reden te zien om een einde aan de relatie te maken. Ook het dragen van witte sokken, wat lange tijd gold als ‘not done’ blijkt geen grote relatie-killer meer te zijn. Voor maar 2% van de geënquêteerden is dit een reden om weer als single door het leven te gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!