ongezond eten

Let’s go Ami-go!

Onder singles is Smakelijk Daten een bekende onderneming. Belinda Blokker  is de vrouw hierachter en zij organiseert kennismakingsmiddagen en avonden met een hapje, een lunch, diner, workshop of speedmatchen voor singles vanaf 25 jaar in Nederland. Dit smaakte echter naar meer.

Een droom

Naast de singles zijn er ook niet-singles die graag leuke dingen willen doen, of singles die niet echt op zoek zijn naar een relatie. Ook daarvoor wil Belinda iets gaan betekenen. En een vrouw een vrouw, een woord een woord.

Ze is aan de slag gegaan. Haar droom was een website te gaan bouwen waar mensen zelf activiteiten kunnen plaatsen, die gratis zijn. Daarbij wilde ze dat onderling bekend was wie de andere leden zijn (dus met naam en foto). De activiteiten moeten niet te duur zijn. Er moet een gevoel van eenheid ontstaan. En de nieuwe onderneming moet in tegenstelling tot Smakelijk Daten wens winstgevend zijn. Met het doel een deel van de opbrengst te besteden aan goede doelen.

Ze is gaan zoeken op internet en zo’n website bleek er nog niet te zijn.
Dus  was een kans. Een website laten bouwen met al die elementen er in. Dat heeft ze gedaan en nu is het zo ver. “Ik heb een website die potentieel de fijnste, grootste, mooiste, verbindendste (ahum) website van de wereld kan worden. Vooralsnog richt ik me op Nederland, maar de droom is Europa en daarna de wereld,” zegt Belinda.

Wat is er net de lucht in gegaan onder de naam www.ami-go.me ?
Een platform voor sociaal actieve mensen waar je gratis lid van kunt worden, zelf een activiteit kunt plaatsen, aan activiteiten van anderen deel kunt nemen, coupons kunt kopen om activiteiten goedkoper te maken én die (na een aanloopperiode) 50% van de winst doorstort naar een stichting, die een bijdrage wil leveren aan het oplossen van maatschappelijke problemen.
De website is werkzaam, maar nog lang niet klaar.

Willen jullie me helpen met opstarten van Ami-Go!
Deze vraag stelt Belinda aan ons allen. We kunnen haar helpen door zelf lid te worden, je netwerk te vragen lid te worden en zelf een activiteit op de website te zetten. Dat kan een wandeling zijn, een etentje,naar de film, sporten, naar de Efteling met de kinderen. Verzin maar iets leuks om samen te doen.

“Het zou helemaal te gek zijn als al ‘mijn’ singles en kennissen zelf lid zouden worden en hun eigen netwerk zouden vertellen van het bestaan van Ami-Go!. Plaats een berichtje op jouw facebookpagina, je linkedin, je blog, zeg het tegen je buren, op je werk, kortom vertel het in de rondte. Wat zou het heerlijk zijn als we over een paar weken al een ‘gevulde’ website zouden hebben,” zegt een enthousiaste ondernemer.

Smakelijk Daten blijft ook bestaan
De evenementen van Smakelijk Daten staan er ook op. Je kunt je ook anoniem inschrijven en zelf in de gaten houden hoeveel personen meedoen. Het is voor de organisator ook veel makkelijker om de deelnemers op de hoogte te houden. Bij elke activiteit is een berichtenvenster en kan er makkelijk contact worden gehouden.
Aanmelden voor Smakelijk Daten kan uiteraard via de vertrouwde weg en inschrijfformulier, maar vanaf heden mag je ook direct je aanmelden bij een activiteit van Smakelijk Daten via Ami-Go!

Er mag geliked worden
Alle feedback is meer dan welkom. Fouten worden er in het begin altijd gemaakt.  Fouten maken is dé weg naar succes. Dus Belinda is veel dingen momenteel aan het uitproberen. Je mag met haar connecten via linkedin. Een andere mogelijkheid is facebook. Ze zou het fijn vinden als je Smakelijk Daten en Ami-Go! liket.

Singlessite.nl wenst Belinda veel succes met haar nieuw onderneming.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.