golddigger oudere man versieren

Lesje oude mannen strikken

Een school om Golddigger te worden, dat kan alleen bestaan in Amerika, bedacht ik toe ik dit bericht las. Net geleerd hoe je veters moet strikken, krijg je les in het strikken van oude mannetjes. 

Hoe sla je een rijke oudere man aan de haak?

Het bestaat echt een datingsite waar jongere vrouwen in contact kunnen komen met oudere rijkere mannen, de zogenaamde Suikeromen, oftewel de SUgar Daddies. Met dit initiatief is vervolgens de “Sugar Daddy University” opgericht. Een school waar ze op geld beluste dames de knepen der verleiding aanleren.

Op zoek naar gentlemen

De oprichtster Abonia koos resoluut om te daten met oudere mannen nadat enkele relaties met leeftijdsgenoten waren tegengevallen omdat die mannen gierig bleken. Op internet zocht ze echte gentlemen en die hebben blijkbaar altijd geld. Als liefje mag je jezelf dan “sugar babe” noemen. Dergelijk relaties zijn niet altijd even vanzelfsprekend. Je moet zo goed opgeleid worden in het verleiden, dat mannen jou niet kunnen weerstaan. Abonia heeft hiervoor haar krachten gebundeld met datinggoeroe en ervaren ‘sugar daddy’ Alan Schneider.

Plastisch chirurg

De “Sugar Daddy University”  is opgericht in New York en er wordt gewerkt rond vijf thema’s, namelijk seksualiteit, vrijgevigheid, aantrekkingskracht, begrip en wederzijds respect. Tijdens de cursus kunnen dames zelfs langsgaan bij een plastisch chirurg. Relationele en financiële experts zorgen voor ondersteuning.

Draait om echter romantiek

Tijdens deze opleiding leren studenten dat een relatie met een oudere man voor beiden gunstig kan zijn. Voor de vrouwen staat een financieel vangnet te wachten en voor de mannen een aantrekkelijke vrouw. De oprichters beklemtonen dat de cursus om echte romantiek draait en seks slechts bijzaak is.

Ander soort scholing

Wij kunnen ons voorstellen dat je na goed gevolg van bovenstaande opleiding terecht komt in verhouding die vooral goed is voor een uitgebreide kledingkast en je verhoogd aantal schoenen en handtassen. Mogelijk ben je na  een aantal jaar weer wel toe aan meer seks. Daar heb je weer andere cursussen voor lijkt me, zoiets als “play with toyboys”.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.