Deelneemster Leonie uit het programma Boer zoekt Vrouw staat nog altijd open voor een date met boer Tom. Ook al moest zij eerder het veld ruimen omdat Tom voor kapster Rimke koos. Deze liefdesvlam bleek overigens van korte duur want het is over en uit tussen Tom en Rimke.

Herkansing

Ten tijde van het programma was Leonie er al op voorbereid dat Tom haar niet zou kiezen vertelt ze in Life 4 You. “Hij had nou eenmaal meer een klik met haar. Vrijdagavond spraken de twee elkaar wer op de Boer zoekt Vrouw afterparty. “Tom vroeg of ik al iemand had en ik zei ‘nee’. Als hij belt dan sta ik ervoor open om af te spreken”, vertelt Leonie. Ze zou boer Tom graag één op één, weg van de spotlights, spreken.

Vrouwelijke aandacht

Tom zelf vertelde tijdens het evenement dat hij beslist geen aandacht tekort komt van de vrouwen. “Ik krijg nog altijd brieven, dat loopt gewoon door. En vrouwen benaderen me nu ook wel via mail of whatsapp. Misschien een beetje overdreven, maar de meeste van die berichten verwijder ik meteen. Ik ben er gewoon niet aan toe”.

Rust

Tom wil nu vooral rust, zegt hij, nu onlangs bekend werd dat de relatie met Rimke, voor wie hij in de serie koos, toch uiteindelijk niet de grote liefde bleek.  ,,Ik wil mezelf nu een beetje terugvinden. Je zult zelf wel begrijpen dat als net je relatie op de klippen is gelopen, je dat dat toch eerst een beetje moet gaan verwerken.”