Lentekriebels zorgen voor bikinistress

Wie deze zomer in een vrolijke bikini met veel kleuren, bolletjes of streepjes het strand op stapt, voldoet helemaal aan het modebeeld. Een meerderheid van de Nederlandse vrouwen verschijnt het liefst in zo’n bikini. Deze is bij voorkeur wel wat verhullend, want tweederde geeft aan last te hebben van bikinistress. Een verhullende bikini die de extra pondjes verdoezelt, staat dan ook hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.

Dit blijkt uit onderzoek van neckermann.com onder ruim honderd vrouwen. De eerste zonnige dagen van het jaar hebben één op de tien vrouwen al aangezet tot het zoeken naar een nieuwe bikini. Ruim de helft wil vóór de zomer nog wel aan haar figuur werken en een groot aantal kiest dan ook badkleding die onzekerheden verdoezelt. De stress wordt ook vaak veroorzaakt omdat sommigen echt een nieuwe bikini nodig hebben. 

Liever vrolijke kleurtjes dan glitters

De meerderheid van de vrouwen draagt graag vrolijke badkleding met veel kleuren, bolletjes of streepjes. Ook is er een groep die het liefst donkere effen badkleding draagt, die niet teveel opvalt. Er zijn slechts een paar dames die het lef hebben om zich op het strand in stoere of glitter & glamour-bikini’s te vertonen.

Dat Nederlandse vrouwen graag winkelen blijkt wel uit het feit dat bijna de helft van de vrouwen vier of meer bikini’s heeft. Dit komt goed uit, want een kwart draagt het liefst elke dag een andere bikini met bijpassende slippers of nagellak.

“Opmerkelijk is dat bijna één op de tien vrouwen al op zoek was naar een nieuwe bikini toen het onderzoekje eind maart werd gehouden”, aldus Carien Lambert, category manager fashion bij neckermann.com Nederland. “Wij zagen in de afgelopen weken de verkoop al met 39% stijgen. Wij zien welke bikini’s de voorkeur hebben en proberen hier ieder jaar onze collectie op aan te passen.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?