hechte relatie

Lentekriebels: zo sla je een nieuwe liefde aan de haak

De eerste zonnestralen hebben onze huid al mogen beroeren en we voelen het allemaal: de lente is in aantocht! Heb jij de lentekriebels al te pakken? Singles komen uit hun ‘winterslaap’ en worden actiever in de lente. Zowel online als op terrasjes en in het uitgaansleven. Hoogste tijd dus om een nieuwe liefde aan de haak te slaan!

Niet alleen voelen we ons in de lente vrolijker en blijer, maar willen we ook meer dingen samen delen en beleven. Dat is ook de reden dat het lijkt alsof er alleen maar verliefde stelletjes op straat rondlopen. Hormonen spelen een grote rol bij emoties, waardoor mensen gevoeliger zijn voor aandacht en warme gevoelens van een ander. Daarom is de lente bij uitstek hét seizoen om een nieuwe liefde te ontmoeten.

Lente is liefdesseizoen

De lente is dus het liefdesseizoen. Maar hoe zorgen singles ervoor dat ze inderdaad die leuke man of vrouw aan de haak slaan? Niet iedereen is zo bedreven in het spontaan contact leggen met andere singles, zelfs in een ontspannen sfeer. De gouden tip is eigenlijk dat je niet teveel je best moet doen. Het leven nemen zoals het komt, er lekker op uit trekken en jezelf openstellen voor andere mensen is het belangrijkste. Tips voor contact leggen op een singlefeest vind je hier.

5 extra tips voor singles in de lente:

Probeer vooral te genieten van het mooie weer, want dan voel je je beter, straal je meer, ben je open en meer ontvankelijk voor de signalen van anderen.

Ga lekker borrelen op een terras met vrienden en kijk ondertussen goed rond

Word lid van een hardloop- of wandelgroep en ontmoet nieuwe mensen in de buitenlucht

Check de agenda of word lid van een singlesclub en onderneem gezellige lente activiteiten

Maak een vrolijke, zomerse foto in ontspannen sfeer en zet jezelf op een datingsite. Leuke reacties gegarandeerd!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.