alcohol verliefdheid

Lentekriebels: singles speeddaten in het donker

Heb jij wel eens twaalf singles ontmoet terwijl je geen hand voor ogen ziet? Je praat met je date, maar je hebt nog niet in de gaten dat diegene een leuke lach, een geweldig kapsel of wel een heel groot stel oren heeft. Vanaf 21 april is het mogelijk dit te ervaren met ‘speeddaten in het donker’. De aftrap zal plaatsvinden in de Stadsschouwburg in Nijmegen. 

Anders ontmoeten

“Het is natuurlijk een hele andere manier van singles ontmoeten.”, zegt eigenaar Vincent bij ’t Vuur van FlitsDate. “Het gekke is dat je toch wel snel in de gaten hebt of er een klik is of niet. Het feit dat je samen in het donker zit, zorgt er ook voor dat het ijs sneller breekt. Je zit immers in hetzelfde schuitje.”

Bijzondere ervaring

Natuurlijk worden de deelnemende singles niet meteen in het donker gegooid. Mannen en vrouwen worden bij de ingang van elkaar gescheiden en krijgen uitleg over het speeddaten. Vervolgens worden ze door de begeleider in het donker naar de tafeltjes begeleid. Je zult merken, je ziet echt werkelijk helemaal niets en dat is al een bijzondere ervaring op zichzelf.

Aftasten

Als je plaatsneemt zit je tafelgenoot tegenover je en kan de date beginnen! Elke 3 minuten moet iedereen op een matchkaart aangeven wat hun indruk van de ander was. Vervolgens gaan de mannen van tafeltje wisselen. Zij komen bij die volgende gesprekspartner door het lintje te volgen. De begeleiding houdt slechts een “oogje” in het zeil om ongelukken te voorkomen. Al is het vinden van een levenspartner een serieuze zaak, het daten zelf mag heel plezierig zijn. Enige hilariteit en het aftasten maakt het contact leggen speels en meer ontspannen.

Borrel

Na het Speeddaten is er een after-borrel waarbij je iedereen echt gaat zien. Dan is er nog voldoende tijd om te achterhalen wie nou wie was en kun jij eventueel nog correcties aanbrengen op de matchkaart. Want uiteindelijk wil het oog ook wat, dat begrijpen wij als Speeddate organisatie goed. De dag na het event ontvangen de deelnemers e-mail adressen als de interesse wederzijds is.

Speeddaten in het donker is voor singles tussen de 30 en 45 jaar. Het eerste event wordt gehouden op dinsdag 21 april vanaf 19.30 uur in MuZIEum; stadschouwburg Nijmegen. Aanmelden kan op Flitsdate.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam