alcohol verliefdheid

Lentekriebels: singles speeddaten in het donker

Heb jij wel eens twaalf singles ontmoet terwijl je geen hand voor ogen ziet? Je praat met je date, maar je hebt nog niet in de gaten dat diegene een leuke lach, een geweldig kapsel of wel een heel groot stel oren heeft. Vanaf 21 april is het mogelijk dit te ervaren met ‘speeddaten in het donker’. De aftrap zal plaatsvinden in de Stadsschouwburg in Nijmegen. 

Anders ontmoeten

“Het is natuurlijk een hele andere manier van singles ontmoeten.”, zegt eigenaar Vincent bij ’t Vuur van FlitsDate. “Het gekke is dat je toch wel snel in de gaten hebt of er een klik is of niet. Het feit dat je samen in het donker zit, zorgt er ook voor dat het ijs sneller breekt. Je zit immers in hetzelfde schuitje.”

Bijzondere ervaring

Natuurlijk worden de deelnemende singles niet meteen in het donker gegooid. Mannen en vrouwen worden bij de ingang van elkaar gescheiden en krijgen uitleg over het speeddaten. Vervolgens worden ze door de begeleider in het donker naar de tafeltjes begeleid. Je zult merken, je ziet echt werkelijk helemaal niets en dat is al een bijzondere ervaring op zichzelf.

Aftasten

Als je plaatsneemt zit je tafelgenoot tegenover je en kan de date beginnen! Elke 3 minuten moet iedereen op een matchkaart aangeven wat hun indruk van de ander was. Vervolgens gaan de mannen van tafeltje wisselen. Zij komen bij die volgende gesprekspartner door het lintje te volgen. De begeleiding houdt slechts een “oogje” in het zeil om ongelukken te voorkomen. Al is het vinden van een levenspartner een serieuze zaak, het daten zelf mag heel plezierig zijn. Enige hilariteit en het aftasten maakt het contact leggen speels en meer ontspannen.

Borrel

Na het Speeddaten is er een after-borrel waarbij je iedereen echt gaat zien. Dan is er nog voldoende tijd om te achterhalen wie nou wie was en kun jij eventueel nog correcties aanbrengen op de matchkaart. Want uiteindelijk wil het oog ook wat, dat begrijpen wij als Speeddate organisatie goed. De dag na het event ontvangen de deelnemers e-mail adressen als de interesse wederzijds is.

Speeddaten in het donker is voor singles tussen de 30 en 45 jaar. Het eerste event wordt gehouden op dinsdag 21 april vanaf 19.30 uur in MuZIEum; stadschouwburg Nijmegen. Aanmelden kan op Flitsdate.nl.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.