lente hooikoorts

Lente perfecte moment om nieuwe liefde te ontmoeten

Heb jij de lentekriebels al te pakken? Singles komen uit hun ‘winterslaap’ en worden actiever in de lente. Zowel online als op terrasjes en in het uitgaansleven. Hoogste tijd dus om een nieuwe liefde aan de haak te slaan!

Lentekriebels

Niet alleen voelen we ons in de lente vrolijker en blijer, maar willen we ook meer dingen samen delen en beleven. Dat is ook de reden dat het lijkt alsof er alleen maar verliefde stelletjes op straat rondlopen. Hormonen spelen een grote rol bij emoties, waardoor mensen gevoeliger zijn voor aandacht en warme gevoelens van een ander. Daarom is de lente bij uitstek hét seizoen om een nieuwe liefde te ontmoeten.

Lente is liefdesseizoen

De lente is dus het liefdesseizoen. Maar hoe zorgen singles ervoor dat ze inderdaad die leuke man of vrouw aan de haak slaan? Niet iedereen is zo bedreven in het spontaan contact leggen met andere singles, zelfs in een ontspannen sfeer. De gouden tip is eigenlijk dat je niet teveel je best moet doen. Het leven nemen zoals het komt, er lekker op uit trekken en jezelf openstellen voor andere mensen is het belangrijkste. Tips voor contact leggen op een singlefeest vind je hier.

5 extra tips voor singles in de lente:

  1. Probeer vooral te genieten van het mooie weer, want dan voel je je beter, straal je meer, ben je open en meer ontvankelijk voor de signalen van anderen.
  2. Ga lekker borrelen op een terras met vrienden en kijk ondertussen goed rond
  3. Word lid van een hardloop- of wandelgroep en ontmoet nieuwe mensen in de buitenlucht
  4. Check de agenda of word lid van een singlesclub en onderneem gezellige lente activiteiten
  5. Maak een vrolijke, zomerse foto in ontspannen sfeer en zet jezelf op een datingsite. Leuke reacties gegarandeerd!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam