lente hooikoorts

Lente perfecte moment om nieuwe liefde te ontmoeten

Heb jij de lentekriebels al te pakken? Singles komen uit hun ‘winterslaap’ en worden actiever in de lente. Zowel online als op terrasjes en in het uitgaansleven. Hoogste tijd dus om een nieuwe liefde aan de haak te slaan!

Lentekriebels

Niet alleen voelen we ons in de lente vrolijker en blijer, maar willen we ook meer dingen samen delen en beleven. Dat is ook de reden dat het lijkt alsof er alleen maar verliefde stelletjes op straat rondlopen. Hormonen spelen een grote rol bij emoties, waardoor mensen gevoeliger zijn voor aandacht en warme gevoelens van een ander. Daarom is de lente bij uitstek hét seizoen om een nieuwe liefde te ontmoeten.

Lente is liefdesseizoen

De lente is dus het liefdesseizoen. Maar hoe zorgen singles ervoor dat ze inderdaad die leuke man of vrouw aan de haak slaan? Niet iedereen is zo bedreven in het spontaan contact leggen met andere singles, zelfs in een ontspannen sfeer. De gouden tip is eigenlijk dat je niet teveel je best moet doen. Het leven nemen zoals het komt, er lekker op uit trekken en jezelf openstellen voor andere mensen is het belangrijkste. Tips voor contact leggen op een singlefeest vind je hier.

5 extra tips voor singles in de lente:

  1. Probeer vooral te genieten van het mooie weer, want dan voel je je beter, straal je meer, ben je open en meer ontvankelijk voor de signalen van anderen.
  2. Ga lekker borrelen op een terras met vrienden en kijk ondertussen goed rond
  3. Word lid van een hardloop- of wandelgroep en ontmoet nieuwe mensen in de buitenlucht
  4. Check de agenda of word lid van een singlesclub en onderneem gezellige lente activiteiten
  5. Maak een vrolijke, zomerse foto in ontspannen sfeer en zet jezelf op een datingsite. Leuke reacties gegarandeerd!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.