herfstvakantie zon singles

Lekkerder in je vel tijdens de herfst met deze mindfullness tips

De zomer is voorbij, we gaan de herfst tegemoet en dat is voor velen ook vaak een momentje om weer even pas op de plaatst te maken. Minder feesten, eten, en alcohol, of zoals nu in stoptober, stoppen met roken? Is het voor jou ook tijd om weer op het ‘rechte pad’ terug te keren en wat meer in balans te komen? Denk eens aan mindfullness. Nee, dat is geen wilde singles party, maar wel lekker om een beter gevoel over jezelf te krijgen. Doe je mee?

  1. Zoek uit wanneer je bent gestopt met jezelf accepteren

De gemakkelijkste manier om jezelf te verliezen is je eigenwaarde en eigenliefde te verliezen. Dus stel jezelf de vraag, wanneer je begon te twijfelen aan je waarde. Als je eenmaal het begin hebt gevonden, zul je weten in welke hoek je jezelf hebt geduwd en kun je terug.

  1. Stop met reiken naar het onbereikbare

Jezelf overdrijven en je ambities niet op een sterke basis opbouwen, maakt je klaar voor een strijd die had kunnen worden voorkomen. Dus kijk eerst waar je op staat. Beoordeel je doelen opnieuw. Als je denkt dat je weet wat je moet doen, doe het dan langzaam aan.

  1. Het is wat het is

Het is niet verstandig tegen de stroom van het leven in te gaan. Je kunt alleen doen wat je vandaag kunt doen. Het verleden is al voorbij en de toekomst is veranderlijk. Als je erachter komt dat sommige dingen op dit moment niet kunnen worden veranderd, kun je je concentreren op wat uitvoerbaar is. Geef prioriteit aan voorlopig. Overanalyseer morgen niet.

  1. Wees egoïstisch

Als je eenmaal beseft dat het leven is wat het is, heb je de vrije hand om zelfzuchtig te zijn als dat betekent dat je je doelen en geluk moet bevorderen. Stel je niet op de proef wat je ziel verlangt te doen. Zie het als volgt: je hebt alles wat je vandaag kon doen gedaan. Doe nu iets dat je eigen verlangens vruchtbaar maakt, wat het ook is.

  1. En onbaatzuchtig

Dezelfde tijd dat je egoïstisch mag zijn, zou je een moment moeten nemen om na te denken over hoe je anderen hebt behandeld of de kwaliteit van je huidige relatie. Emoties zijn sterke indicatoren van hoe ons ware zelf zich voelt.

  1. Geef aan de wereld terug wat je wilt ontvangen

De hoeveelheid energie die je geeft aan de wereld zal meervoudig terugkeren als het de juiste energie is. Negativiteit wordt versterkt, evenals optimisme. Daarom, als je walging en afkeer en ontevredenheid projecteert, ben je niet alleen goede kansen aan het afweren, je verwoest alle banden die je vormde met je ware, gelukkige zelf.

  1. Vergeet niet om te doen waar je van houdt

Dit moet worden herhaald als een mantra. Doe waar je van houdt. Waar je ook van houdt, doe het. Vind manieren om troost en vreugde in je leven te brengen door dingen te vinden die je blij maken.

  1. Sluit opnieuw aan op je dromen en verbeeldingskracht

Jezelf verliezen is net zo eenvoudig als jezelf losmaken van je dromen. De maatschappij vertelt ons graag dat onze dromen onbereikbaar zijn. Maar dromen hoeven niet voor eeuwig dromen te zijn. Er is altijd een manier waarop je niet opgeeft. Dus sluit opnieuw aan, stimuleer je inspiratie en breng de jij terug die onoverwinnelijk was.

  1. Breid je comfortzone uit

Op avontuur gaan, iets nieuws proberen of nieuwe dromen maken, kan ongemakkelijk zijn. Maar de echte jij gaat het comfort te boven. Je zult jezelf nooit meer vinden als je er niet naar zoekt aan het einde van je comfortzone.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.