singles voor singles

Lekker weg: voorjaarsvakantie met singles

Had je goede voornemens om het dit jaar eens anders aan te pakken met je liefdesleven? Maar wat is de stand van zaken nu het jaar alweer een paar maanden oud is? Hoogste tijd om er dit voorjaar eens lekker tussen uit te gaan met andere aantrekkelijke singles!

Voorjaarsbreak singles

Het voorjaar is het ideale seizoen om een korte vakantie te boeken en een break te nemen van je dagelijkse bestaan. De dagen worden langer, de zon schijnt wat vaker en de eerste lentekriebels komen bovendrijven. Niet alleen bij de koetjes en kalfjes in de weide maar ook bij jou. Hoogste tijd dus om de koe bij de horens te vatten en een korte break te boeken. Lekker weekje naar de zon of liever een sportieve break in de Ardennen? Het hangt natuurlijk af van jouw budget en aantal beschikbare vakantiedagen maar met een beetje goede wil kan je er heus even tussenuit.

Sneller verliefd

Op vakantie gieren de lentekriebels sneller door je lijf dan wanneer je in de sleur van alledag zit. De lente biedt de belofte van de zomer en wat is er nu leuker om deze zomer met je kersverse lief samen een romantische eerste vakantie te boeken? Moet je hem of haar wel eerst nog even tegen het lijf lopen natuurlijk… Misschien ben je al een poosje aan het daten en wil het allemaal nog niet zo vlotten, of ga je ieder weekend uit maar ben je die grote liefde nog steeds niet tegen gekomen. Pak het dan eens anders aan. Ga met een gelijkgestemd gezelschap van leuke, aantrekkelijke singles op vakantie en laat het gebeuren..

Daten en reizen

Nu prediken we altijd dat singlereizen geen datingvakanties zijn en dat zijn ze ook niet. Maar wees eerlijk. De kans dat daar de vonken overslaan is natuurlijk wel vele malen groter dan wanneer je met je vaste vriendenclub, beste vriend(in) of familie op vakantie gaat. Ja, een singlevakantie is spannend want je ontmoet ineens allemaal nieuwe mensen die je nog nooit hebt ontmoet. Maar dat biedt ook interessante mogelijkheden.. 😉 Je zult zien dat je het reuze naar je zin hebt met je reisgezelschap en mocht je jouw ware daar niet tegen het lijf lopen dan hou je er beslist nieuwe vrienden aan over.

Trek jij dit voorjaar de stoute schoenen aan? De lekkerste, mooiste en gezelligste singlevakanties voor de komende maanden ontdek je natuurlijk op de agenda. Veel plezier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.