singles voor singles

Lekker weg: voorjaarsvakantie met singles

Had je goede voornemens om het dit jaar eens anders aan te pakken met je liefdesleven? Maar wat is de stand van zaken nu het jaar alweer een paar maanden oud is? Hoogste tijd om er dit voorjaar eens lekker tussen uit te gaan met andere aantrekkelijke singles!

Voorjaarsbreak singles

Het voorjaar is het ideale seizoen om een korte vakantie te boeken en een break te nemen van je dagelijkse bestaan. De dagen worden langer, de zon schijnt wat vaker en de eerste lentekriebels komen bovendrijven. Niet alleen bij de koetjes en kalfjes in de weide maar ook bij jou. Hoogste tijd dus om de koe bij de horens te vatten en een korte break te boeken. Lekker weekje naar de zon of liever een sportieve break in de Ardennen? Het hangt natuurlijk af van jouw budget en aantal beschikbare vakantiedagen maar met een beetje goede wil kan je er heus even tussenuit.

Sneller verliefd

Op vakantie gieren de lentekriebels sneller door je lijf dan wanneer je in de sleur van alledag zit. De lente biedt de belofte van de zomer en wat is er nu leuker om deze zomer met je kersverse lief samen een romantische eerste vakantie te boeken? Moet je hem of haar wel eerst nog even tegen het lijf lopen natuurlijk… Misschien ben je al een poosje aan het daten en wil het allemaal nog niet zo vlotten, of ga je ieder weekend uit maar ben je die grote liefde nog steeds niet tegen gekomen. Pak het dan eens anders aan. Ga met een gelijkgestemd gezelschap van leuke, aantrekkelijke singles op vakantie en laat het gebeuren..

Daten en reizen

Nu prediken we altijd dat singlereizen geen datingvakanties zijn en dat zijn ze ook niet. Maar wees eerlijk. De kans dat daar de vonken overslaan is natuurlijk wel vele malen groter dan wanneer je met je vaste vriendenclub, beste vriend(in) of familie op vakantie gaat. Ja, een singlevakantie is spannend want je ontmoet ineens allemaal nieuwe mensen die je nog nooit hebt ontmoet. Maar dat biedt ook interessante mogelijkheden.. 😉 Je zult zien dat je het reuze naar je zin hebt met je reisgezelschap en mocht je jouw ware daar niet tegen het lijf lopen dan hou je er beslist nieuwe vrienden aan over.

Trek jij dit voorjaar de stoute schoenen aan? De lekkerste, mooiste en gezelligste singlevakanties voor de komende maanden ontdek je natuurlijk op de agenda. Veel plezier!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.