Wil jij het eerste weekend van het nieuwe jaar goed beginnen en je voornemens in de praktijk brengen? Ga er dan lekker op uit en ontmoet andere singles. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en daar kun je meteen werk van maken!

Singles Agenda

Zoals altijd staat de singles agenda boordevol leuke events, reizen, activiteiten en uitjes voor singles. Trek de stoute schoenen aan, of die hoge hakken en stel je open voor nieuwe ontmoetingen. Is een van jouw voornemens in het nieuwe jaar die liefde van je leven tegen het lijf te lopen? Dan is wat vaker uitgaan een mooi begin. Met een diversiteit aan events zit er vast iets bij dat jou aanspreekt.

Persoonlijk daten

Afhankelijk van jouw persoonlijkheid en de manier waarop je het liefst nieuwe mensen ontmoet kies je een activiteit dat bij je past. Wil je heel gericht op zoek naar een nieuwe levenspartner? Dan is speeddaten of culinair daten een mooi begin. Grote voordeel is dat alle singles die je ontmoet met dezelfde intentie aanschuiven en je meteen ziet en hoort wat voor vlees je in de kuip hebt. Je zal de eerste en de laatste niet zijn die meteen een mega klik heeft met iemand die je net hebt ontmoet. Misschien begint jouw nieuwe jaar wel heel erg goed! Ben je nog nooit naar een speeddate avond geweest? Geen nood, we hebben hele nuttige speeddate tips om jouw avond tot een succes te maken.

Dansen en Swingen

Ben je niet direct op zoek naar een nieuwe liefde maar is een van je goede voornemens wel dat je jouw sociale kringetje wat wilt vergroten? Dat betekent dat je nieuwe mensen moet leren kennen. Een van de manieren is om naar een singlefeest te gaan of een dansavond te bezoeken. Lekker met de voetjes van de vloer, swingen, een drankje en praatje aan de bar, en voor je het weet heb je niet alleen een reuze gezellig avond maar ken je ineens een hoop nieuwe singles. Zie je er een beetje tegenop om contact te leggen op een singlefeest? Lees dan even deze tips!

Anders uitgaan voor singles

Behalve speeddaten of singlefeesten zijn er ook tal van andere leuke activiteiten voor singles. Wat te denken van een leuk theaterbezoek, een lekkere bos of strandwandeling, een avondje tapas eten of… nou ja er zijn events te over! Ze hebben 1 ding gemeen, je ontmoet veel nieuwe mensen, vergroot je kringetje en misschien zit de liefde van je leven er wel tussen!  Alle events ontdek je op de agenda.