Uitgaan is leuk. En niet alleen als je 20 of 30 bent maar zeker ook voor single veertigers en vijftigers. Wel zo aardig als je dan ergens beland waar ook leeftijdsgenoten te vinden zijn.

Want hoe jong van lichaam en geest ook, tussen tieners staan hupsen schiet natuurlijk ook niet op als je nieuwe singles wilt leren kennen toch?

Hippe veertigers en vijftigers

Het leven van singles rondom de  veertig en vijftig is al lang niet meer wat het is geweest. Zaten ze pakweg een jaar of 10, 20 geleden nog vastgeplakt aan huis en haard, anno 2014 zijn het de dertigers van toen. Leuke baan, gezellige vrienden, genieten van de goede dingen des levens. Hapje, drankje en lekker uitgaan! Swingen op nummers uit de seventies en eighties kan de jeugd van tegenwoordig gestolen worden, maar wij genieten er, al dan niet stiekem, met volle teugen van. Je hoeft niet bang te zijn dat je je leeftijd verraad als je luidkeels meezingt, want… dat doet de rest ook 😉

Dansen en sjansen

Flirten en versieren, dat zijn de singles van veertig en vijftig ook nog niet verleerd. Sterker nog, ze hebben doorgaans wel wat levenservering en weten heel goed waar de andere sekse wel en niet blij van wordt. Sociaal gezien hebben ze hun sporen meestal wel verdiend dus een praatje aanknopen, een spreekwoordelijke knipoog, een vlot gesprek voeren, daar weten ze wel raad mee. Heb je ook zin om te dansen, flirten, socializen en nieuwe mensen te leren kennen? Dan heb je als single van in de veertig of vijftig in Nederland best wel wat keus op uitgaansgebied.

Van dansen tot daten en eten

Of je nu het liefst met je voetjes van de vloer gaat, liever een face tot face ontmoeting hebt in een wat rustigere omgeving of het meest geniet met een aantal gelijkgestemde singles aan een lekker diner, het is er allemaal. Voor de verschillende singlefeesten kijk je in de Singlefeesten Gids. Meer uitgaansmogelijkheden voor singles van rond de 50 vind je hier en wil je in korte tijd veel nieuwe singles ontmoeten dan ga je een avondje speeddaten. Culinair daten is in opkomst, erg leuk om in een ongedwongen setting te genieten van lekker eten én leuke mensen. Veel plezier!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.