bioscoop als uitje
9 September 2020

Lekker de bios in!

Nu het weer grauwer wordt, zoeken we geleidelijk aan binnen de gezelligheid op. Filmpje pakken met je bestie of nieuwe date? We zetten de leukste films voor je op een rij.

Ladies Night – The Secret: Dare to Dream – 7, 8 en 9 september

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven, tot zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aanbotst. De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft.

The Secret: Dare to Dream is vanaf 17 september ook regulier te zien bij Pathé.

A Night at The Louvre, Leonardo Da Vinci – 16 september

Ter nagedachtenis van zijn vijfhonderdste sterfdatum organiseerde het Louvre een grootse expositie over Leonardo da Vinci. Exclusieve opnames gemaakt van de grote expositie onder regie van de curatoren van het Louvre zelf. Een unieke mogelijkheid om Da Vinci’s mooiste werken van dichtbij te zien.

David Attenborough: A Life On Our Planet – 28 september

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

Nieuwe topfilms bij Pathé in september

The New Mutants – 2 september

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment The New Mutants, een originele horror thriller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven.

Met onder andere Maisie Williams (Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (Split, Peaky Blinders), Charlie Heaton (Stranger Things). Ook in 4DX te zien.

Antebellum – 10 september

De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

The War With Grandpa – 16 september
Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Een hilarische familie komedie in de stijl van Home Alone met Robert de Niro (The Irishman, The Intern), Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction).

The Personal History of David Copperfield – 17 september
De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel), gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens.

De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast: Dev Patel (Lion), Tilda Swinton (We need to talk about Kevin), Hugh Laurie (HOUSE) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns). De film won meerdere prijzen tijdens de British Independent Film Awards van 2019.

Rogue – 24 september

Megan Fox (Transformers-franchise) speelt huurling O’Hara in de explosieve actiefilm Rogue. Ze leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers.

Bron: Womenonline/Pathe

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie...

Singles ontmoeten in de herfst

Zin om deze herfst leuke singles te leren kennen? Tips!

1 op de 3 jongeren houdt tijdens uitgaan geen afstand

Vooral jongeren tussen de 16 en 30 laten de teugels vieren...

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!