imperfecties date

Leer flirten & contact leggen in één middag!

Als je graag een nieuwe relatie wilt, zijn flirten en contact leggen zeer belangrijke vaardigheden. Het spreekt immers vanzelf dat hoe meer contacten je legt, hoe groter de kans is dat daar iemand tussen zit met wie je een leuke relatie kan aangaan. En als je in staat bent om te flirten en dus te laten zien dat je meer dan normale interesse hebt (zonder dat je daarbij ogenblikkelijk afgewezen wordt), vergroot je die kans nog een stuk meer.

Aankomende vrijdagmiddag 26-4 vindt de workshop Leer flirten en contactleggen in één middag plaats. Wij hebben nog twee plaatsen voor een vrouw. Heb jij altijd al een keer mee willen doen maar de stap nog niet genomen, dan is nu je kans! Wij bieden onze meest trouwe nieuwsbrieflezeressen de plaatsen namelijk als eerste aan, voor de helft van de prijs. Je betaalt dus €39,50 in plaats van €79,-. Als je hiervan gebruik wilt maken geef je dan meteen op via de website en gebruik de kortingscode “Vrouw”.

Waarom deelnemen:

  • Denk je dat je niet kan flirten of flirten niets voor jou is?
  • Ben je over het algemeen prima in staat een gesprek te voeren, maar blijf je meestal hangen bij de voor jou vertrouwde mensen?
  • Ben je te verlegen, terughoudend, afstandelijk of onzeker om zomaar contact te leggen met iemand die je niet kent?
  • Denk jij dat je gewoon geen leuke partners tegenkomt (maar maak je in werkelijkheid maar weinig contact met nieuwe mensen)?
  • Heb je geen flauw idee hoe je kan laten zien dat je (meer dan normale) interesse hebt in de ander?
  • Leg jij wel leuk contact, maar zien zij in wie jij geïnteresseerd bent je niet als potentiële partner?
  • Of vind jij het gewoon leuk om je vaardigheden in het flirten verder aan te scherpen?

Dan is deze flirtworkshop iets voor jou! In deze workshop gaan we op speelse wijze aan de gang met flirten en contact leggen. Het uitgangspunt is: Niet praten, maar doen! Na 4 uur weet je niet alleen hóe je moet flirten, maar heb je ook ervaren dat je echt plezier kan beleven aan het flirten en het leggen van contact!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam