voorbij het narcisme

Leer de oplossing hoe je echt verbinding maakt en je je angst vermindert

Deze workshop is voor iedereen die goed werkende oplossingen zoekt voor hinderlijke bindingsangst en/of verlatingsangst. Voor iedereen die toe is aan een stabiele, veilige relatie in verbinding met de ander. We gaan op een prettige en veelal luchtige manier met dit onderwerp aan de slag.

Simon over zijn “relatierollercoaster” met Mieke:

“Eerst voelde ik me enorm aangetrokken tot Mieke. Ik dacht dat ik deze keer de ware gevonden had. Maar na een maand begon ze me meer en meer te irriteren. Ik merkte dat ik meer zin kreeg om met vrienden af te spreken dan met haar en ging weer om me heen kijken. Ik voelde me beklemd en benauwd, had het idee dat Mieke enorm op mijn lip zat. Ik zag wel dat Mieke zich afgewezen voelde en onzeker werd door mijn gedrag. Dan voelde ik me schuldig. Dit begon al na een paar dates en hield pas op toen de relatie na een aantal keer aantrekken en afstoten definitief was gestopt. Eerlijk gezegd overkomt me dit wel vaker…”

Dus:

 • Ben jij toe aan een relatie die langer duurt dan een paar maanden?
 • Zoek je een partner die jou ook het allerliefste wil, in plaats van onbereikbaar is of de boot afhoudt?
 • Heb je er genoeg van dat jouw partner altijd zo traag of juist veel te snel is bij het aangaan van de relatie?
 • Of wil je je zekerder en op je gemak voelen in een (startende) relatie?
 • Dan gaat deze tweedaagse workshop jou veel opleveren!

Wat levert deze workshop jou op?

 • Helderheid over de werking van bindingsangst, verlatingsangst en onveilige hechting.
 • Inzicht in hoe jij je partner selecteert en wat daarin wel werkt en niet werkt.
 • Inzicht in je eigen patronen die ervoor zorgen dat jij afstand houdt of te snel dichtbij wilt komen.
 • De aanpak om je belemmerende patronen om te zetten naar constructief gedag.
 • Een goede oplossing om met bindingsangst /verlatingsangst / onveilige hechting om te gaan en deze te verminderen.
 • Concrete oefeningen en een actieplan om effectiever relaties aan te gaan en te behouden.

Let op: In verband met de Corona-situatie bieden we deze workshop op een alternatieve wijze aan. Je ontvangt vooraf onze uitgebreide Online training “Een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst“. Op 8 en 9 mei geven Hans Gierkink en Meinou Lambeck daarnaast online twee middagen training, waarin er tijd is om alle persoonlijke vragen te beantwoorden. Ook krijg je in deze dagdelen veel extra theorie, oefeningen en handvatten om bindingsangst en verlatingsangst te overwinnen en die fijne, duurzame relatie mogelijk te maken. Omdat je de de online training voor 8 mei wilt afronden, kun je je tot uiterlijk 27 april opgeven.

Alle info over deze workshop lees je op de website van Single Coaching

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.